EUHA digitale lenteconferentie

Op 31 maart 2023 zal online de derde editie van de EUHA Digital Spring Conference plaatsvinden. De conferentie zal onderverdeeld zijn in wetenschappelijke presentaties en presentaties van fabrikanten over specifieke onderwerpen. Bij elke presentatie zal er de mogelijkheid zijn om live te chatten met de sprekers. Na het evenement zullen alle lezingen nog twee maanden beschikbaar zijn voor alle participanten, tot 31 mei 2023.

De EUHA Digital Spring Conference draait om praktijkgerelateerde onderwerpen die de huidige staat van technologie laten zien, bestaande kennis bijwerken en verdiepen, en het ondersteunen van hoortoestelakoestici bij hun dagelijkse werk. De enorm snelle onwikkelingscycli van hoorsystemen vraagt om uitgebreide training. De EUHA digitale lenteconferentie biedt hulpmiddelen voor het gebruik van ver ontwikkelde technieken met het oog op klantgerichte aanpassing. Daarmee beleven klanten het grootste voordeel!

Verwacht presentaties uit de vakgebieden van volksgezondheidsbeleid, wetenschappelijk onderzoek, praktische toepassing en communicatie naast toekomstgerichte onderwerpen. De lezingen worden aangeboden op twee niveaus: ‘Basic’ en ‘Advanced’. Elke presentatie zal terug te kijken zijn tot 31 mei.

Voor vragen en meer informatie kunt u terecht bij het EUHA evenemententeam: [email protected].

 

Tags: