Evolv AI: de toekomst van hoorzorg nu beschikbaar in de ZN Database

Met de lancering van Evolv AI in de zorgverzekeringsmarkt markeert Starkey een historisch moment in de hoorzorg. Deze geavanceerde hoortoestellijn, nu onderdeel van het vergoede zorgpakket, introduceert voor het eerst functies zoals valdetectie en alarmering binnen de toegankelijke zorg. Deze innovaties bieden niet alleen een levensreddende oplossing relevant voor elke slechthorende, maar benadrukken ook de verhoogde risico’s op vallen voor mensen met gehoorverlies*.

 

Moeiteloze ervaring in elke omgeving

Evolv AI belichaamt het principe van ‘altijd aan, altijd automatisch’ en biedt daarmee een ongeëvenaarde luisterervaring met 55 miljoen automatische aanpassingen per uur. Dit zorgt voor een naadloze integratie in het dagelijks leven van de gebruiker, met superieure prestaties in rumoerige omgevingen. Daarnaast geeft Starkey’s geavanceerde Edge-modus gebruikers de mogelijkheid om, in zeer uitdagende luisteromgevingen, met een eenvoudig dubbeltikje op het oor, zich volledig aan te passen aan de huidige omgeving.

 

Moeiteloos verbonden

Starkey Evolv AI is een intelligent hoortoestel met de smartphone als middelpunt van apps, functies en services. Dit koppelt het hoortoestel aan het Smart Hearing-netwerk en verbindt de hoortoestelgebruiker naadloos met de wereld. Verbeterde connectiviteit zorgt ervoor dat de hoortoestellen sneller en gemakkelijker verbinden. Zo stelt Evolv AI dragers nu in staat om direct en moeiteloos telefoongesprekken, muziek en tv-geluid te streamen. Evolv AI-toestellen zijn ook gecertificeerd voor Apple’s Made for iPhone (MFi) programma en kunnen bidirectioneel streamen. Dit betekent dat gebruikers kunnen genieten van handsfree telefoneren en tweeweg audio voor apps zoals Microsoft Teams, FaceTime en Zoom.

 

Moeiteloos kiezen zonder compromis

De Evolv AI-serie ontsluit een zeer uitgebreid spectrum aan modellen en draagopties, met belangrijke highlights zoals de unieke en krachtige 2.4 GHz Power Plus BTE-variant, uitgerust met een 13-batterij. Recentelijk verrijkt met significante upgrades, omvat de gehele lijn nu een vernieuwde behuizing en implementeert het de nieuwste Low Energy Bluetooth® technologie voor een verbeterde batterijduur van gemiddeld 19%. Deze innovaties, samen met de versterkte bescherming tegen vocht, stof en vuil, en de IP68-classificatie, verzekeren gebruikers van ongeëvenaarde duurzaamheid en betrouwbaarheid, zelfs in de meest veeleisende omgevingen.

 

Erkenning voor innovatie

Evolv AI wordt niet alleen gewaardeerd door gebruikers, maar heeft ook erkenning gekregen in de vorm van diverse onderscheidingen waaronder de felbegeerde CES-onderscheiding voor toegankelijkheid, een Red Dot Design Award en een AI Excellence Award.

 

Starkey Nederland
KIND HOREN B.V. | Distributeur voor de Benelux
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11

Accountmanagement Starkey Benelux
Jeroen Douw | [email protected] – Mobiel: +31 (0)6-220 620 70
Thom Boschloo | [email protected] | Mobiel: +31  (0)6-285 808 69
Robbert Dingenouts | [email protected] | Mobiel: +31 (0)6-183 542 27
Guillaume Lapere | [email protected] – 06-430 589 22

[email protected]
www.kindhoren.com
www.starkey.nl

Tags: