Familie Makker opent opnieuw Makker Hoortoestellen winkel in Hilversum          

Makker Hoortoestellen opent op 17 mei opnieuw een winkel in Hilversum, gelegen in de buurt Kerkelanden. Het regionale audiciens familiebedrijf is hierdoor terug in Hilversum aan de Kapittelweg, waar ze eerder (tot 2016) hoorzorg verleenden. De nieuwe winkel is dit keer gevestigd op de Kapittelweg 322A, op loopafstand van winkelcentrum Kerkelanden. 

 

“Onze klanten bleven vragen wanneer we naar Hilversum zouden terugkomen. Daarom hebben we besloten om onze oprechte hoorzorg weer aan te bieden in Hilversum” – Gijs Makker.

 

Familiebedrijf met een missie: goed horen voor iedereen 

Gijs Makker is dagelijks te vinden in dit nieuwe filiaal aan de Kapittelweg. “Het voelt goed om na tien jaar weer terug te zijn in de drukste Makker Hoortoestellen winkel ooit. Slechthorenden hoeven nu niet langer naar onze andere filialen te reizen. Goede hoorzorg betekent voor ons immers de nabijheid van een audicien die zes dagen per week beschikbaar is.”

 

Makker Hoortoestellen is een Goois familiebedrijf met bijna 40 jaar ervaring in het helpen van mensen met gehoorproblemen. De familie en haar medewerkers hebben een passie voor het verbeteren van de levenskwaliteit van slechthorenden en bieden daarom op maat gemaakte oplossingen van hoge kwaliteit voor elk gehoorprobleem. 

 

Een stukje geschiedenis over het familiebedrijf

Iedereen moet goed kunnen horen: met dat doel besloot Michel Makker (vader van Guido, Just en Gijs Makker) als jonge man om een opleiding tot audicien te volgen. Beetje bij beetje voegde hij meer doelen toe. Na het afronden van zijn opleiding tot audicien, werkte Michel Makker bij een grote hoortoestelketen, maar hij was ontevreden over de diensten die hij daar kon bieden. “Ik wilde gewoon meer dan daar mogelijk was. Gewoon de beste service bieden”, herinnert hij zich. Om deze reden opende hij zijn eigen winkel voor hoortoestellen in Utrecht, waar hij klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel had staan. Dat sloeg goed aan, en er volgde al snel een tweede winkel in zijn woonplaats Laren. Afgelopen april opende de familie een winkel in Amstelveen. De winkel in Hilversum is de zevende winkel van deze Gooische audicienfamilie.  

 

Makker hoortoestellen – Hilversum

Makker Hoortoestellen te Hilversum is vanaf 17 mei van maandag tot en met zaterdag van 9 tot half 6 geopend. Naast Gijs Makker staat ook Raymond van der Tol als audicien klaar voor de slechthorende bewoners van Hilversum. De winkel aan de Kapittelweg 322A is bereikbaar via 035 – 303 0040 en via: [email protected].