Nieuwe ACT-test nu beschikbaar via Diatec

De nieuwe Audible Contrast Threshold (ACT™) test is nu officieel beschikbaar via Diatec in haar audiometers van het merk MedRx. Omdat MedRx audiometers op software gebaseerd zijn, kunnen de meeste bestaande modellen op de markt eenvoudig worden geüpdatet met deze revolutionaire test. Met de ACT-test kan de hoorzorgprofessional op een snelle en objectieve wijze het vermogen van klanten om te verstaan in lawaai meten. In combinatie met het bestaande audiogram, biedt ACT de optimale diagnose voor een hoortoestelaanpassing.

 

Het grootste probleem voor mensen met gehoorverlies is het verstaan van spraak in lawaai. De objectieve en taalonafhankelijke ACT-test is een aanvulling op het audiogram en biedt in 2 tot 3 minuten inzicht in de omvang van dit probleem. De ACT-test is eenvoudig te leren en uit te voeren via de intuïtieve Studio software van MedRx. De uitkomst van de test ondersteunt snel en efficiënt bij de aanpassing van geavanceerde adaptieve functies in elk hoortoestel. Bovendien biedt de aanpassoftware van hoortoestelmerken Oticon en Bernafon een automatische integratie van de gemeten ACT-waarde met de nieuwste generaties hoortoestellen, voor de meest optimale instellingen.

 

Ervaar de ACT-test op het AuDidakt Audicienscongres

Op het AuDidakt Audicienscongres van 8 en 10 juni krijgen alle Nederlandse audiciens de kans om kennis te maken met de nieuwe standaard in hoorzorg en zelf de ACT-test te ervaren.

 

MEER INFORMATIE

www.diatec-diagnostics.nl

Tags: