Het eerste oplaadbare IHO-hoortoestel in de ZN database

Starkey heeft deze maand Livio AI ITC R ondergebracht in de Database van Zorgverzekeraars Nederland. Dit oplaadbare multifunctionele IHO-hoortoestel maakt het leven makkelijker met functies als een ingebouwde virtuele assistent, automatische herinneringen en smartphone connectiviteit. Met functies als een ingebouwde virtuele assistent en de allerbeste geluidskwaliteit. Discreet, comfortabel, handig en ook nog eens Lithium-ion oplaadbaar. Gepersonaliseerde power in een oplaadbare healthable maatoplossing. Dit is zoveel méér dan een hoortoestel alleen.

 

 

Uniek voor dit IHO product zijn verder het registreren van cognitieve activiteit, sociale betrokkenheid en actieve luistertijd. Leverbaar als Livio AI 1000 ITC R (ZN Categorie 3), Livio AI 1200 ITC R (ZN Categorie 4) en Livio AI 1600 (ZN Categorie 5).

 

Hoogst Persoonlijk

Persoonlijk betekent hier dat het hoortoestel speciaal door Starkey wordt gebouwd om comfortabel en betrouwbaar in de gehoorgang van uw klant te passen. Dankzij de verschillende beschikbare kleuren, bepaalt u samen met uw klant of hij of zij een discreet model kiest of juist met de nieuwe in-ear toestellen wil opvallen. Net als Starkey Livio AI RIC, micro RIC en BTE hoortoestellen in de ZN Database, hebben deze ITC modellen geïntegreerde biosensoren die samenwerken met de smartphone om functies als fitness-tracking mogelijk te maken.

Een veelzijdig oplaadbaar, op maat gemaakte in-ear hoortoestel dus met 2,4 GHz draadloze streaming (iPhone én Android), een batterijduur van 23 uur voor horen en vier uur streamen met een snelle oplaadtijd van 3,5 uur.

 

Pure individuele dynamiek

Livio AI ITC R op maat gemaakte oplaadbare hoortoestellen kunnen op intuïtieve wijze aan Apple én Android (ASHA) toestellen worden gekoppeld via de allernieuwste Low Energy Bluetooth® technologie en de gebruiksvriendelijke Thrive app.

 

De belangrijkste features zet Starkey voor u op een rijtje:

 

   Volgen van lichamelijke en mentale gezondheid

De Livio AI ITC R toestellen hebben sensoren waarmee de lichamelijke en mentale activiteit van de gebruiker kunnen worden gevolgd via de Thrive app.

 

    Automatisch aan/uit

Livio AI ITC R detecteert wanneer de gebruiker de hoortoestellen plaatst of uitneemt en schakelt daarmee volautomatisch in of uit om de Li-ion accu te sparen.

 

   Dubbeltik bediening

Met slechts een onopvallend, dubbel tikje op het oor kunnen belangrijke functies van de hoortoestellen worden bediend.

 

    Herinneringen

Discrete ‘in-ear’ herinneringen, zoals het innemen van medicatie.

 

    TeleHear

Mogelijkheid om de toestellen volledig op afstand te programmeren in de cloud zodat uw klant niet altijd een                  afspraak hoeft te maken en bij u langs hoeft te gaan.

 

    Zelfcheck

Een diagnostische test uitvoeren voor de componenten van het hoortoestel.

 

    Gepersonaliseerde bediening

Persoonlijke aanpassingen direct doorvoeren.

 

   Telefoongesprekken

Telefonische oproepen aannemen en het gesprek direct naar de Livio AI ITC R hoortoestellen streamen.

 

   Afstandsbediening

Volume wijzigen en tussenprogramma’s schakelen met een smartphone.

 

   Gepersonaliseerde programma’s

Persoonlijke programma’s aanmaken en deze van een geotag voorzien zodat het programma automatisch
wordt ingeschakeld wanneer de gebruiker opnieuw op die locatie komt.

 

   Automatische Ervarings Manager

Het volume wordt gedurende een bepaalde tijdsduur automatisch aangepast zodat uw klant comfortabel aan de nieuwe hoorbeleving kunt wennen.

 

   Siri, Google Assistant en Amazon Alexa

De mogelijkheid om SMS-berichten en e-mails direct via de Livio hoortoestellen voor te lezen. De Alexa Assistant kan daarnaast worden gekoppeld aan de Thrive-app.

 

    Vind Mijn Hoortoestellen

Zoekgeraakte hoortoestellen gemakkelijk terugvinden.

 

   Adaptieve Automodus

Hoortoestellen schakelen automatisch naar een instelling voor het minimaliseren van storende geluiden bij het autorijden.

 

Tags: