Signia app | ‘Loop warm’ voor de vernieuwde features

De nieuwe functionaliteiten van de Signia app passen volgens dit merk bij een gezonde levensstijl. Deze kan uw klant nu eenvoudig beter via de app monitoren. Adviseer hem of haar daarom deze te downloaden en probeer ‘m zelf ook uit, oftewel ‘loop alvast warm’ voor deze nieuwe features! 

Zo wordt er in de vernieuwde app voor de functie ‘Mijn stappen’ gemiddelde data gebruikt om afstand en calorieën te meten. De calorieën worden alleen gemeten tijdens actieve momenten. Voor een nauwkeurige berekening kunnen zowel lengte als gewicht worden ingevoerd in ‘My WellBeing’ instellingen. Alle tijden worden voortaan in uren en minuten weergeven, om een nog specifieker beeld te creëren.

 

Wijzigingen in de app lay-out

Naast de verandering van functionaliteiten zijn er ook lay-out wijzigingen doorgevoerd in de app, waaronder:

  • Het e-Health icoon op de homepage heeft een nieuw design en heeft nu dezelfde kleuren als het mask mode icoon.
  • De pijl achter een activiteitslabel zal de gebruiker laten zien dat er een extra weergave kan worden opgeroepen: de geschiedenisweergave.
  • Naast de info wanneer de laatste update heeft plaatsgevonden, laat de app nu ook zien dat de activiteitsgegevens momenteel worden bijgewerkt. Deze status wordt alleen weergegeven als de synchronisatie tussen hoortoestellen en de app langer duren dan gebruikelijk, vanwege te veel data.

 

VOOR MEER INFO:

Customer Service afdeling Signia, [email protected], +31 (0)88 1466600 

Tags: