NIEUW: Genesis AI Webinars van Starkey

In oktober van vorig jaar lanceerde Starkey wereldwijd Genesis AI, en met succes! Genesis AI maakt geluidskwaliteit toegankelijk die eerder onbereikbaar leek. Denk aan geluiden als het zachte ruisen van de wind, fluisterende stemmen of een subtiele muzieknoot – geluiden die het gevoel geven dat u leeft. Genesis AI brengt deze nuances tot leven en opent een magische wereld van geluid.

 

Technisch hoogstandje

Vijf jaar van onderzoek, ontwikkeling, toewijding en vakmanschap gingen aan dit kleinste AHO/RIC-model vooraf. Elk onderdeel is ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke doorbraken. Genesis AI is de ultieme replica van het natuurlijke gehoor. Met neurosound-technologie bootst het de hersenschors van het menselijk brein na en vult het snel en minutieus de gaten op die ontstaan als ons eigen gehoor hapert. In elk hoortoestel zitten processors, oftewel verwerkingseenheden.

Genesis AI beschikt over processors die vier keer sneller zijn dan voorheen. Hoewel het toestel minder energie verbruikt, doet het wel tien keer meer aan ‘processing’. Zo verwerkt de neuroprocessor automatisch elk uur tachtig miljoen aanpassingen. Zonder twijfel doorbreekt Starkey’s Genesis AI alle denkbare barrières in hoortechnologie.

 

 

Meer weten over Genesis AI? Volg dan de nieuwe Starkey webinars!

Geniet van uw (maandagmiddag) lunch en maak meteen kennis met de nieuwste ontwikkelingen. In ongeveer een half uur informeert Starkey u over Genesis AI. U kunt het webinar eenvoudig volgen vanaf uw computer, tablet of telefoon.

 

Data en tijden Genesis AI Webinars

Er zijn vier webinars met verschillende thema’s. Drie daarvan waren de afgelopen weken al ‘live’ te volgen:

(1) Alles nieuw! – Maandag 8 januari 2024, 12:00 uur

(2) ProFit aanpassoftware – Maandag 15 januari 2024, 12:00 uur

(3) Technologie om de gehele dag door te dragen – Maandag 22 januari 2024, 12:00 uur

Het vierde en laatste ‘live’ webinar is komende maandag te volgen:

(4) De uitgebreide connectiviteitsmogelijkheden – Maandag 5 februari 2024, 12:00 uur

Tijdens het live webinar staat het Starkey-team klaar om direct al uw vragen te beantwoorden. Aan het eind van het webinar heeft u de mogelijkheid een evaluatie in te vullen.

 

U bent van harte welkom, inschrijven kan hier.

U hoeft zich maar één keer in te schrijven voor alle vier de webinars. Vergeet niet uw StAr-registratie te vermelden; u krijgt dan na het volgen van alle vier de webinars automatisch zeven StAr-punten bijgeschreven.

Na 5 februari 2024 komt een On Demand versie beschikbaar, zodat u het webinar op uw eigen moment (nogmaals) kunt bekijken. Ook dan staan de zeven StAr-punten tot uw beschikking.

 

Starkey Nederland
KIND HOREN B.V. | Distributeur voor de Benelux
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11

Accountmanagement Starkey Benelux
Jeroen Douw | [email protected] – Mobiel: +31 (0)6-220 620 70
Thom Boschloo | [email protected] | Mobiel: +31  (0)6-285 808 69
Robbert Dingenouts | [email protected] | Mobiel: +31 (0)6-183 542 27
Guillaume Lapere | [email protected] – 06-430 589 22

[email protected]
www.kindhoren.com
www.starkey.nl

Tags: ,