Ontdek Starkey Genesis AI met de nieuwste 4D Sensor technologie

De unieke Fusion Sensor technologie maakt gebruik van meerdere sensoren in Genesis AI hoortoestellen. Denk daarbij aan de MEMS-microfoons en bewegingssensoren in combinatie met de geïntegreerde DNN (Deep Neural Network) Accelerator voor unieke, persoonlijke audiologische features. Op deze manier kan Genesis AI uiterst nauwkeurig de bewegingen van het hoofd, de luisteromgeving, de gespreksactiviteit en nog vele andere factoren vertalen naar de beste hoorervaring.

 

Alle Genesis AI gebruikers kunnen nu gebruikmaken van deze nieuwe technologie. Hoe? Door hun hoortoestellen eenvoudig via de My Starkey app thuis zelf te updaten. Zo simpel is dat! Deze compleet nieuwe technologie combineert de beweging van het lichaam, hoofd en kleine aanraakbewegingen van het hoortoestel (bijvoorbeeld het opzetten van een bril) om audiologische verbeteringen te creëren of om features (zoals de feedbackregeling) te activeren.

U kunt meer lezen over deze nieuwe technologie in deze brochure.

 

Volledig nieuw: optimalisatie op basis van beweging

Starkey’s adaptieve directionele microfoons bieden de mogelijkheden van sensortechnologie ingebouwd in Genesis AI. Hoe werkt het? Met behulp van de Genesis sensortechnologie ‘voelen’ de hoortoestellen dus of de gebruiker beweegt (loopt, rent, bukt, gaat zitten) en passen ze de directionele microfoons aan naar de omni-directionele modus. Dit zorgt voor meer omgevingsbewustzijn en de beste luisterervaring. Maar daar houdt het niet op. Op beweging gebaseerde optimalisatie maakt ook gebruik van de eerste sensoren in de industrie om zeer kleine bewegingen te detecteren, zoals kauwen of het verplaatsen van het hoortoestel. Dit zorgt ervoor dat er geen piepjes of fluiten ontsnappen wanneer de afdichting van het gehoorkanaal wordt verbroken.

 

Edge Mode+ met luisterintentie is nu volledig automatisch

De eerste en enige on-demand DNN-geluidsanalysator in onze industrie kan zich nu volautomatisch aanpassen wanneer de omgeving van de gebruiker verandert. Edge Mode+ wordt elke keer intelligenter en past zich automatisch aan de omgeving aan voor een betere woordherkenning of meer comfort. Edge Mode+ met luisterintentie is een unieke oplossing voor spraakhelderheid en comfort waar gebruikers naar op zoek zijn.

 

Starkey Nederland
KIND HOREN B.V. | Distributeur voor de Benelux
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11

Accountmanagement Starkey Benelux
Jeroen Douw | [email protected] – Mobiel: +31 (0)6-220 620 70
Thom Boschloo | [email protected] | Mobiel: +31  (0)6-285 808 69
Robbert Dingenouts | [email protected] | Mobiel: +31 (0)6-183 542 27
Guillaume Lapere | [email protected] – 06-430 589 22

[email protected]
www.kindhoren.com
www.starkey.nl

Tags: