Oorwerk Audiciens start 3 nieuwe vestigingen

Met ingang van 1 januari 2024 heeft Oorwerk Audiciens de locaties van ABC Hoortechniek en Hoorcentrum JvG overgenomen. Daarmee heeft Oorwerk nu 35 vestigingen. De nieuwe winkels zijn te vinden in Katwijk aan Zee, Schiedam en Heemstede. Klanten kunnen bij Oorwerk rekenen op hoge kwaliteit en expertise, evenals een hartelijke service en een gastvrije sfeer met een kop koffie. De overgang naar Oorwerk als de nieuwe audicien op deze locaties brengt tal van voordelen met zich mee voor hun klanten.

Bij Oorwerk worden de audiciens ‘uwdiciens’ genoemd, omdat Oorwerk begrijpt dat een mens naast oren ook gevoelens, wensen en eisen heeft. Het opbouwen van een vertrouwensrelatie staat centraal. Leerling-audicien Bianca von Grombkow van Hoorcentrum JvG, audicien Monique Hermsen en assistentes Sjanada Slagmolen-Kroon en Edith Wijnands van ABC Hoortechniek hebben zich per 1 januari bij het Oorwerk Audiciens-team gevoegd.

Angelique de Wit, Algemeen Directeur Oorwerk, is verheugd over de uitbreiding met de nieuwe winkels. “Met 32 winkels vormen de locaties in Katwijk aan Zee, Schiedam en Heemstede een waardevolle aanvulling op ons winkelportfolio. Hiermee realiseren wij een brede dekking om al onze klanten dichtbij te kunnen helpen. Dit sluit naadloos aan op onze missie om zoveel mogelijk slechthorenden te helpen aan een beter gehoor”. Dezelfde deskundigheid en service die men kan verwachten in Katwijk aan Zee, Schiedam en Heemstede, geldt ook voor alle andere vestigingen van Oorwerk.