OPCI-huiskamerbijeenkomsten cochleaire implantaten

Tijdens de OPCI huiskamerbijeenkomsten kan uw klant ervaren CI-dragers ontmoeten en hun ervaringen horen. Als uw klant overweegt een CI te nemen en/of ervoor in aanmerking komt, zijn deze bijeenkomsten uiterst waardevol. Niemand anders dan ervaren CI-dragers zijn beter in staat te vertellen hoe het is om te horen en te leven met een CI. Met talloze ervaringsverhalen gaat uw klant na afloop weer naar huis.

 

De huiskamerbijeenkomsten worden door heel Nederland georganiseerd, bij gastvrouwen/heren die belangeloos hun woonkamer beschikbaar stellen. Het begint met een kort voorstelrondje, waarna er alle tijd en ruimte is om onder leiding van een ervaren gespreksleider (ook CI-drager) met elkaar in gesprek te gaan. Er is voldoende informatie en demonstratiemateriaal van alle CI-leveranciers aanwezig.

OPCI is volledig onafhankelijk en niet gebonden aan CI-leveranciers of andere (markt)partijen. Een merkadvies tijdens een huiskamerbijeenkomst is dan ook zeker niet aan de orde. Slechthorendheid vormt daarnaast op deze avonden geen enkel beletsel. Er is altijd een schrijftolk aanwezig, en op aanvraag wordt er gezorgd voor een gebarentolk.

 

Aanmelden

Op dinsdag 12 december vindt de volgende OPCI huiskamerbijeenkomst plaats in Ouderkerk a/d Amstel van 19.30 tot 21.30 uur. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan uitsluitend per e-mail: [email protected]. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van aanmelding en verdere informatie. Aan een huiskamerbijeenkomst op locatie kunnen maximaal acht belangstellenden deelnemen. Er is altijd veel belangstelling en vol = vol, dus informeer uw klant op tijd over deze bijeenkomst, zodat hij/zij zich tijdig kunnen aanmelden.

MEER INFORMATIE

www.opciweb.nl/opci/huiskamerbijeenkomsten