Optimale zorg voor droge ogen – ontdek AYZ op het NCC!

Benieuwd naar alles over droge ogen, oogreiniging en -verzorging? Breng dan zeker een bezoek aan de Tramedico-stand (nr. 7) tijdens het Nederlands Contactlens Congres op 10 en 11 maart 2024. Het enthousiaste team staat klaar om u volledig op de hoogte te brengen van de vele mogelijkheden die het AYZ-assortiment te bieden heeft. Bij Tramedico hebben ze voor iedereen een handig schema beschikbaar. Hierop ziet u in één oogopslag welk product geschikt is voor welke situatie, waardoor u altijd snel het beste advies kunt krijgen.

 

AYZ: Effectieve oplossingen voor droge ogen

Voor het verlichten van de klachten van droge ogen bestaat er niet één universele oplossing die voor iedereen werkt. Gelukkig biedt het AYZ-assortiment diverse mogelijkheden die een oplossing kunnen bieden voor uw klant. Alle producten van AYZ bevatten hyaluronzuur, een lichaamseigen stof die in staat is om veel water vast te houden. Het AYZ-assortiment is bovendien vrij van conserveermiddelen, waardoor het zacht is voor de ogen.

 

Tramedico ziet ernaar uit om u te ontmoeten tijdens het NCC (stand nr. 7) om u te informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van oogverzorging en droge ogen. Namens Tramedico alvast tot dan!

Tags: , ,