Optitrade Audiologie Marathon 2023: tickets verkrijgbaar

Op 22 mei 2023 verwelkomt Optitrade u weer graag tijdens hun negende editie van de Audiologie Marathon met als nieuw thema ‘Focus en Perspectief’. Hét event voor u en uw medewerkers om inspiratie op te doen én op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de audiologiemarkt. Net als vorig jaar is er gekozen voor dezelfde inspirerende locatie in Den Bosch. 

 

Programma

Dit jaar bestaat de Audiologie Marathon wederom uit een goed gevuld programma met oa. interessante sprekers en leerzame workshops. De dag wordt afgetrapt door Pim Föster en de nieuwe Product Manager Audiologie van Optitrade. Samen zoomen ze in op de belangrijkste marktontwikkelingen. Daarna komen er een aantal externe sprekers die het thema ‘Focus en perspectief’ verder gaan invullen. Na een gezamenlijke lunch en rondje op het leveranciersplein, nemen een aantal leveranciers u mee voor een workshop/mini seminar. De dag wordt gezamenlijk afgesloten met een prikkelende paneldiscussie, waarbij in wordt gegaan op belangrijke keuzes voor audiciens. Kortom een inspirerende dag wat u niet kunt missen. Bent u er ook bij?

 

MEER INFORMATIE

Ga naar: www.optitrade.nl/audiologiemarathon voor meer informatie en de laatste ontwikkelingen en/of bestel alvast uw tickets via Eventbrite.

Tags: