Phonak Lumity breidt uit

Phonak presenteert vier nieuwe modellen binnen het Lumity-platform die allemaal op batterijen werken, van compacte RIC met 312 batterij tot SP-model, geschikt voor ieder type  gehoorverlies. Dankzij de komst van vier nieuwe modellen is Lumity het meest uitgebreide portfolio dat Phonak aanbiedt, zodat er voor elke klant een oplossing is die past bij zijn of haar behoeften. 

 

Tussen alle oplaadbare Audéo RIC-modellen staat nu de Audéo L-312 die werkt op een 312 batterij. Alle Lumity-functies zijn terug te vinden in dit veelzijdige toestel, inclusief app-bediening en universele connectiviteit. In de Naída-familie vinden we nu tussen de PR en de UP de Naída L-SP met een 13 batterij. Een echt powermodel maar wel compacter dan de UP.

 

 

De hoortoestellijn voor kinderen wordt uitgebreid met twee nieuwe modellen. Allereerst de Sky L-M met een 312 batterij die met toonbocht of slimtube kan worden aangepast en de krachtige Sky L-SP voor de zwaardere gehoorverliezen. Beide toestellen kunnen weer in de vrolijke Sky kleuren worden besteld.

 

Bekijk hier de introductievideo over de nieuwe modellen gepresenteerd door Emiel:

 

www.phonak.com

Tags: