Realisatie van waterputten in Nepal door inzamelingsactie Makker audiciensbroers

Voor een goede algemene basishygiëne is het belangrijk dat er toegang is tot schoon drinkwater, een grote behoefte in onder andere Nepal. De eigenaren van Makker Hoortoestellen en OnlineHoortoestel.nl, Guido en Gijs Makker, gaan samen met KNO Arts Jeff Duyndam in maart de bewoners in Nepal helpen met het voorzien van oude en nieuwe hoortoestellen en grijpen dit moment tevens aan om te helpen met de realisatie van 40 waterputten. 

OnlineHoortoestel.nl bestaat inmiddels bijna 5 jaar. Voor iedere hoortoestel-bestelling die een slechthorende plaatst doneert OnlineHoortoestel aan Stichting Child Welfare Nepal. In samenwerking met stichting Child Welfare Organisation Nepal plaatsen zij oude en nieuwe hoortoestellen bij lokale bewoners. De activiteiten van de Stichting Child Welfare Organisation Nepal concentreren zich in Chitwan, één van de armste regio’s van Nepal.

Naast dit initiatief zijn de Makker broers bezig met de realisatie van waterputten in Nepal, doormiddel van een crowdfundingsactie. Ze doen een beroep op iedereen om bij te dragen aan de realisatie. Na de eerste 24 uur was de eerste 3.000 euro al ingezameld, inmiddels staat de teller op 6.000 euro. De broers hebben als doel gesteld om 20.000 op te halen.

 

Doneert u ook mee? 

Draag uw steentje bij, doneer nu via:

www.doneeractie.nl/goed-horen-voor-iedereen-in-nepal/-71960