Schrijf u nu in voor de audioLogica Expert Training van Unitron

Wegens het succes van de eerste Expert Training van Unitron in maart, wordt er een nieuwe training georganiseerd op maandag 27 mei van 10:00 tot 13:00 uur in het Sonova kantoor in Vianen. Past u graag Unitron-hoortoestellen aan? En wilt u veel meer uit uw hoortoestellen kunnen halen voor een hogere klanttevredenheid? Dan is de nieuwe audioLogica Expert Training van Unitron echt iets voor u. Word een echte Unitron expert door middel van deze training!

 

Tijdens deze face-to-face training in een kleine groep op het kantoor van Unitron in Vianen biedt Unitron een verdiepende training met praktische handvatten. De trainers Frédérique en Eduard, met samen meer dan 50 jaar praktijkervaring, zullen tijdens de training de fijne kneepjes van Unitron’s hooroplossingen bijbrengen. Vertaal ‘klachten’ naar instellingsopties in de TrueFit-aanpassoftware, doorgrond hoe de hoortoesteltechnieken achter de TrueFit-regelaars echt werken en wat uw klant kan verwachten als u instellingen wijzigt, om maar wat zaken te noemen. Een unieke kans om uw vaardigheden te verdiepen!

 

Trainers Frédérique en Eduard

 

Aanmelden

Wilt u graag deelnemen aan de nieuwe AudioLogica Expert Training van Unitron in het Sonova kantoor in Vianen? Deelname is kosteloos en inschrijven is mogelijk tot en met 5 mei 2024. Aansluitend aan de training zal er een lunch worden verzorgd.

Inschrijven kan via: deze link.

 

 

Deelnemers krijgen na afloop van deze training 15 StAr-punten toegekend.

Tags: