Signia Be Brilliant: op naar 2024!

De laatste dagen van het jaar zijn een perfect moment om terug te blikken op 2023 en vooruit te kijken naar het aankomende jaar, zo ook voor Signia.

 

In het voorjaar van 2023 werden Signia AX feature-updates gelanceerd. De Styletto, Insio, Pure 312 en Pure Charge&Go (T) AX-modellen kregen hierdoor nieuwe mogelijkheden. Door een update van de firmware via de Connexx aanpassoftware werden deze nieuwe functionaliteiten beschikbaar voor alle gebruikers van Signia AX-hooroplossingen. Dit bood ook direct een mooi contactmoment met klanten. Zo konden zij worden voorzien van een vernieuwde versie van eWindScreen, die nog sneller en nauwkeuriger de vervelende effecten van windruis analyseert en elimineert. Daarnaast kwam er een nieuwe versie van Signia’s Soundscape Processing uit. Hiermee haalt het AX-platform nog meer uit de eigen stemdetectie van de hoortoestellen, waardoor er een zo optimaal mogelijke balans wordt gecreëerd tussen de perceptie van de eigen stem en het verstaan van spraak uit de omgeving.

Maar daar bleef het niet bij: in september werd het nieuwe Integrated Xperience-platform gepresenteerd. Met een groots lanceermoment in de Prodentfabriek in Amersfoort, waar meer dan 150 audiciens aanwezig waren, werd er kennisgemaakt met dit nieuwe platform dat helemaal gericht is op het voeren van gesprekken met meerdere mensen. Het motto is niet voor niets ‘Unleash the power of conversation met Signia IX’!

Ook werden er nieuwe modellen geïntroduceerd. De veelzijdige Pure Charge&Go IX die meerdere sprekers volgt tijdens het gesprek, zelfs als de drager in beweging is of met het hoofd draait. De oplaadbare instant-fit oplossing Silk Charge&Go IX biedt een mogelijkheid voor degenen die een nagenoeg onzichtbare oplossing zoeken die ook nog eens oplaadbaar is.

En ook in het aankomende jaar zal Signia weer van zich laten horen. Zoals u van ze gewend bent, zullen er weer nieuwe features en hooroplossingen worden gelanceerd. Signia zorgt ervoor dat mensen weer volop kunnen genieten van geluid, en gehoorverlies niet als een beperking zien. Ze doorbreken het stigma dat op hooroplossingen rust en maken iconische innovaties beschikbaar. Op naar een mooi 2024!

 

MEER INFORMATIE

www.signia-pro.com

Tags: