Signia lanceert Integrated Xperience Platform

Signia zet opnieuw een primeur neer met de lancering van het Integrated Xperience (IX) platform, het eerste hoortoestelplatform dat volgens Signia meerdere gesprekspartners tegelijkertijd met volledige nauwkeurigheid kan volgen. Dit platform debuteert in Signia’s geheel nieuwe Pure Charge&Go IX hoortoestel. Bovendien introduceert Signia de Silk Charge&Go IX, het eerste oplaadbare Instant-Fit In-Het-Oor hoortoestel. Schrijf u nog op de valreep in voor het Signia Launch Event dat maandag 11 september plaatsvindt in de Prodentfabriek in Amersfoort. Onze redacteur Liesbeth is daar ook aanwezig en treft u graag daar!

 

Groepsgesprekken vormen vaak een uitdaging voor mensen met een hoortoestel. Het missen van woorden of zinnen kan leiden tot isolement. Signia’s Integrated Xperience maakt gebruik van RealTime Conversation Enhancement technologie om meerdere sprekers gelijktijdig en nauwkeurig te volgen, zelfs als de gebruiker zich beweegt of het hoofd draait. Dit resulteert in een ongekende helderheid en scherpte voor hoortoesteldragers in situaties met meerdere sprekers.

Uit onderzoek blijkt dat Signia Integrated Xperience met RealTime Conversation Enhancement de spraakverstaanbaarheid aanzienlijk verbetert. 95% van de deelnemers ervoer een betere spraakverstaanbaarheid in groepsgesprekken.

 

Integrated Xperience functioneert in drie fases

  1. Analyze – Verwerkt 192.000 datapunten per seconde om sprekers te identificeren en de dynamiek van het gesprek te begrijpen.
  2. Augment – Gebruikt geanalyseerde gegevens om meerdere focus streams aan te sturen die de stem van elke spreker herkennen en naar voren brengen, terwijl achtergrondgeluid wordt geminimaliseerd.
  3. Adapt – Signia’s Multi-Stream Architecture genereert 1000 updates per seconde om de focus streams dynamisch aan te passen aan het gespreksverloop, waardoor meerdere bewegende sprekers in realtime kunnen worden gevolgd.

 

Signia Pure Charge&Go IX: Een krachtige alleskunner

Deze hoortoestellen bieden aanzienlijke prestatieverbeteringen in groepsgesprekken voor hoortoesteldragers met een licht tot ernstig gehoorverlies. Met een maximale gebruiksduur van 24 uur per oplaadbeurt en connectiviteitsopties voor iOS- en Android-apparaten, biedt Pure Charge&Go IX ongeëvenaard gebruiksgemak.

 

Signia Silk Charge&Go IX: De eerste echte instant-fit en oplaadbare CIC ter wereld

Dit kleine en onopvallende hoortoestel past volledig in de gehoorgang en biedt een duidelijke spraakverstaanbaarheid, zelfs in lawaaierige omgevingen. Met de Silk Charge&Go IX Charger kunnen gebruikers onderweg opladen.

 

 

Schrijf u in voor het Signia Launch Event

Beleef samen de ‘power of conversation’ tijdens het Signia Launch event. Bent u er op maandag 11 september ook als één van de eersten in De Prodentfabriek Amersfoort om het nieuwe Signia-platform te ervaren? Schrijf u nog op de valreep in! Signia organiseert een middag en avond vol inspiratie, enthousiasme en onthullingen. En natuurlijk wordt ook aan de innerlijke mens gedacht!

 

MEER INFORMATIE

WS Audiology Benelux B.V.

Werner von Siemensstraat 13

2712 PN Zoetermeer

+31 (0)88 1466600

 

www.signia-pro.com