SuddenSound Stabilizer | Revolutionaire toepassing voor veteranen

Oticon heeft in februari de revolutionaire Oticon Real hoortoestellen op de markt gebracht. Deze hoortoestellen bevatten een aantal volledig nieuwe functies, waaronder de SuddenSound Stabilizer. Deze functie is onderdeel van de MoreSound Amplifier™ 2.0 technologie. Het dempt harde en zachte plotselinge geluiden en brengt deze onmiddellijk en precies in evenwicht. Deze functie is specifiek behulpzaam voor veteranen, vanwege de demping van plotselinge geluiden die bij veteranen met bijvoorbeeld PTSS of andere mentale klachten schrikreacties kunnen oproepen.

 

De SuddenSound Stabilizer-functie werkt om het spraakverstaan te behouden en om daarnaast heftige reacties op plotselinge geluiden te dempen en te verminderen. Bovendien kan SuddenSound Stabilizer ook de luisterinspanning verminderen doordat er minder hersencapaciteit nodig is om goed te horen.

 

Nieuw onderzoek SuddenSound Stabilizer

Er is door Oticon een onderzoek gedaan onder Deense veteranen waar duidelijk de voordelen van SuddenSound Stabilizer uit voortkomen. Enkele reacties zijn bijvoorbeeld: ‘Met SuddenSound Stabilizer aan zijn geluiden nauwelijks vervelend’, ‘met SuddenSound Stabilizer uit doen geluiden me denken aan pistoolschoten’ of ‘Met SuddenSound Stabilizer aan kan ik me aanpassen aan het geluid en leidt het niet af’ of ‘met SuddenSound Stabilizer uit ben ik continu afgeleid’. Dit soort lovende woorden ondersteunen de waarde van deze specifieke functie voor deze zeer specifieke groep mensen.

 

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie over SuddenSound Stabilizer en Oticon Real is de whitepaper en andere informatie op te vragen bij Oticon via: 020 545 57 80 of door een e-mail te sturen naar: [email protected].

 

www.oticon.nl

Tags: