Toegankelijke valdetectie met alarmering is een levensreddende functie

Heeft u afgelopen week het speciale digitale Earline Evolv AI Magazine gezien? In dit digitale magazine leest u alles over valdetectie beschikbaar in de markt van zorgverzekeraars.

 

Toegankelijkheid, een woord dat we in onze branche regelmatig horen, met name het belang ervan: toegankelijkheid voor iedereen, ongeacht leeftijd en mate van gehoorverlies. De Amerikaanse fabrikant is trots om u weer een baanbrekende primeur van Starkey te presenteren: vanaf heden is geavanceerde valdetectie, een levensreddende functie, voor iedereen toegankelijk.

Zoals u wellicht weet, zijn hoortoestellen perfect gepositioneerd om uiterst nauwkeurige metingen te verrichten, een cruciale factor gezien de toenemende incidentie van valongevallen bij ouderen.

Het toevoegen van de geavanceerde Evolv AI-serie aan de ZN-database betekent niet alleen uitzonderlijke geluidskwaliteit voor uw klanten, maar ook verhoogde gemoedsrust. Met behulp van geavanceerde sensoren registreert Evolv AI uiterst nauwkeurig of een gebruiker een valincident ervaart. Extra hulpmiddelen op dit gebied zijn dus overbodig, aangezien het systeem volautomatisch werkt.

De statistieken van ouderen die vallen zijn verontrustend, en daarom is het van onschatbare waarde dat valdetectie nu voor iedere klant toegankelijk is. Ter illustratie: in de afgelopen 10 jaar zijn er 11 procent meer valincidenten bij 65-plussers geweest, met dagelijks gemiddeld 14 keer een dodelijke afloop. Dit onderstreept het cruciale belang van effectieve valdetectietechnologie.

 

Hoe werkt het?

Starkey Evolv AI-hoortoestellen zijn naadloos gekoppeld aan de smartphone van de gebruiker. Bij detectie van een val worden vooraf geselecteerde contactpersonen automatisch geïnformeerd. Mocht er geen sprake zijn van letsel, dan kan de drager van het hoortoestel zelf het alarm annuleren.

 

Het speciale digitale Earline Evolv AI Magazine informeert u over nog véél meer features van Starkey Evolv AI. Nú beschikbaar in de markt van zorgverzekeraars.

Starkey Nederland
KIND HOREN B.V. | Distributeur voor de Benelux
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11

Accountmanagement Starkey Benelux
Jeroen Douw | [email protected] – Mobiel: +31 (0)6-220 620 70
Thom Boschloo | [email protected] | Mobiel: +31  (0)6-285 808 69
Robbert Dingenouts | [email protected] | Mobiel: +31 (0)6-183 542 27
Guillaume Lapere | [email protected] – 06-430 589 22

[email protected]
www.kindhoren.com
www.starkey.nl

Tags: