Tot ziens op de HoorzorgBeurs! 

Het is bijna zover: Op 3 en 5 juni organiseert AuDidakt de HoorzorgBeurs, het Audicienscongres in een nieuw jasje, dit keer in de Evenementenhal Gorinchem. Het evenement is uitverkocht, er worden totaal 1000 (!) deelnemers verwacht. Earline sprak afgelopen week Dianne van der Graaf en Wilrik van ’t Noordende, resp. directeur en voorzitter van AudiDakt. Samen met bestuursleden René Groen, Wendy van Genechten en Monique Joostema en diverse partners, is een prachtig programma neergezet.

 

Er is goed geluisterd naar de uitkomsten van de enquête vorig jaar. Dit jaar is de beursvloer de centrale ontmoetingsplek. Het programma is klaar en zijn er in diverse expertsessies te volgen: Judith Veen over ‘Hoe hoort het op de werkvloer’, Thijs Thielemans over ‘Complexe casuïstiek; samenwerken en innoveren’, GAIN geeft een innovatieve kijk op de hoorzorg, Martijn Toll gaat in op hoorrevalidatie bij kinderen en Stichting Hoormij presenteert Hoormaatjes. Volg een live uitzending van de podcast ‘Met Hertz en ziel’, leer meer over tinnitus ruismaskering, volg een workshop over de journey van de audicien met bijbehorende apparatuur en/of ga naar de presentaties van een KNO-arts en bedrijfsarts over resp. ‘Van NOAH tot KNO-arts, hoe dan?’ en ‘Slechthorendheid en de bedrijfsarts’.

Meer inhoudelijke info over de expertsessie vindt u hier.

 

Het AudiDakt-bestuur ziet er enorm naar uit om u te ontmoeten. Wij ook! Op beide dagen zijn onze fotografen en redacteur aanwezig. Graag tot ziens!

 

https://audicienscongres-2023.yellenge.nl/