Unitron presenteert nieuw platform: Vivante

Het leven is mooi als u alle geluiden die het te bieden heeft, kunt omarmen. Welkom bij de Vivante-ervaring van Unitron.​

Vanaf 19 mei start Unitron met de levering van de RIC’s Moxi V-R en Moxi V-RT in de vrije markt. Unitron had ze eerder al kort in de spotlight gezet tijdens de Sonova Roadshow afgelopen 22 april. Het Vivante-platform beschikt over de beste geluidsprestaties van Unitron tot nu toe en levert de geluiden van het goede leven. Ongeacht waar uw klanten naartoe gaan, met dit platform kunnen klanten zich automatisch aanpassen aan hun levensstijl.

 

Voordelen Vivante

  • Integra OS is geëvolueerd om een nieuwe 8e luisteromgeving te hebben, conversatie in hard geluid, gebruikmakend van  de nieuwe HyperFocus-functie van Unitron. Voor de meest complexe, rumoerige situaties verbetert HyperFocus de signaal-ruisverhouding (SNR) voor face-to-face gesprekken.
  • Vivante beschikt over een nieuwe 360 conversatie (in auto) handmatig programma dat zich automatisch richt op spraak, ongeacht waar passagiers zitten.
  • Moxi V-R is de kleinste RIC op het platform en Moxi V-RT, met een ingebouwde luisterspoel voor klanten die nog steeds de flexibiliteit wensen om verbinding te maken met vaste telefoons en ringleidingsystemen.
  • In de nieuw ontworpen oplader kunnen uw cliënten hun hoortoestellen eenvoudig plaatsen en verwijderen dankzij het magneetje wat ze op hun plaats houdt.

 

MEER INFORMATIE
www.unitron.com

 

* Moxi V-R en Moxi V-RT hebben onlangs een prestigieuze Red Dot Award gewonnen.

Tags: