UNITRON | Vivante™ wordt uitgebreid met de Moxi Vivante RS

De Moxi Vivante RS is een geheel nieuw oplaadbaar model dat de stijlbewuste klant zal aanspreken. In mei introduceerde Unitron Vivante™, de nieuwste lijn met Unitrons beste geluidsprestaties tot nu toe, PLUS vooraanstaande connectiviteit met meerdere apparaten tegelijk én oplaadbaarheid. Daar voegt Unitron nu de Moxi Vivante RS aan toe, een geheel nieuw oplaadbaar model dat de stijlbewuste klant zal aanspreken. Vivante geeft het geluid van het goede leven!

 

De nieuwe Moxi V-RS brengt uw klanten weer stijlvol midden in het gesprek door:

  • Een uniek en innovatief design voor de stijlbewuste klant;
  • Aparte linker- en rechtermodellen voor het hoogst mogelijke comfort;
  • Het award-winning design, namelijk de prestigieuze Red Dot Award vanwege de esthetiek, comfort en het gebruiksgemak.

 

Bekijk de korte Vivante productpresentatie door Mark:

 

Start eenvoudig het gesprek over de vrije markt

Klanten overtuigen om een vrije markt toestel te proberen kan lastig zijn. Speciaal daarvoor heeft Unitron de ‘leefwereldscan’. Start bijvoorbeeld met Blu uit de database en bij het controlebezoek geeft de TrueFit aanpassoftware een objectieve score weer in welke mate dat toestel voldoet. Letterlijk wordt aangegeven waar het tekort komt voor de omgevingen waarin de klant zich begeeft. Dat geeft u een perfect aanknopingspunt om het gesprek over vrije markt te starten.

MEER INFORMATIE

Vraag vandaag nog om een Vivante demonstratie bij de accountmanager van uw regio, Frederique of Mark. Ook voor opendagen zijn er krachtige manieren om het Vivante geluid live te demonstreren.

 

Tags: