Test nú de nieuwe upgrades van Starkey Evolv AI

Voorzien van krachtige hardware en AI-techniek, vertegenwoordigt de Starkey Evolv AI line-up de meest moderne en geavanceerde hoortoestellen die momenteel verkrijgbaar zijn in Europa. Nú nog verder geperfectioneerd!


Evolv AI-hoortoestellen bieden uw klant superieure hoorprestaties, geavanceerde connectiviteit én een breed scala aan draagopties. Evolv AI is nu nog verder verbeterd, om te beginnen met de bescherming tegen vocht. Hoortoestellen vereisen uitmuntende bescherming tegen het binnendringen van vaste stoffen en vloeistoffen. En dat geldt ook voor de corrosie-bestendigheid, die andere consumentenelektronica – die niet op het lichaam worden gedragen – ruimschoots moet overtreffen. Aangezien hoortoestellen in en om het oor worden gedragen, staan ze bloot aan oorsmeer, vocht, stof en andere vreemde materialen. Met trots kan Starkey melden dat de gehele Evolv AI range een 100% pass rate heeft voor de IP68* normering en nu zelfs nog daarboven!

..

Breed assortiment voor iedere behoefte

Wat Starkey onderscheidt, is het brede assortiment van hoortoestellen. De Evolv AI-serie omvat alle draagstijlen en modellen, zodat er voor iedereen een geschikte optie is.

 

 

Zelfs een CIC met bluetooth-functionaliteit is binnenkort beschikbaar. Hiermee kan de gebruiker bijvoorbeeld draadloos muziek streamen en handsfree bellen, iets wat tot voor kort nog onmogelijk was met een CIC. Evolv AI ontvangt volgens onafhankelijke HearAdvisor Lab Ratings* de hoogste score voor het verstaan in rumoerige situaties. Verder kunnen Starkey’s Evolv AI modellen met sensoren niet alleen een val detecteren, ze zijn ook in staat om vitale informatie met zelfgekozen familie of vrienden te delen. Dit kan via de handige Hear Share app, een zeer gewaardeerde functionaliteit waarvoor Starkey zelfs een CES onderscheiding binnen de categorie toegankelijkheid in ontvangst mocht nemen.

Kortom: Starkey biedt u én uw klant een complete moderne lijn hoortoestellen van dit moment.

 

Nieuwste versies Evolv AI nú leverbaar

De laatste versie van Starkey Evolv AI heeft niet alléén next-level kunstmatige intelligentie voor een moeiteloze hoorervaring, ook de accucapaciteit is met 19% verbeterd en de bestendigheid tegen vocht en vuil op drie punten geperfectioneerd.

 

 

De Evolv-serie is de belichaming van geavanceerde kunstmatige intelligentie (AI) in hoortoestellen. Deze serie maakt gebruik van doorontwikkelde AI-technologie om de hoorervaring volledig automatisch te optimaliseren en zich, zonder dat de gebruiker iets merkt, razendsnel aan te passen aan de individuele luisterbehoeften. Met 55 miljoen gepersonaliseerde aanpassingen per uur biedt Evolv AI de meest realistische en authentieke geluidskwaliteit in elke omgeving, horen gaat daardoor weer moeiteloos. Evolv AI-hoortoestellen verminderen omgevingsgeluiden, verbeteren spraakverstaanbaarheid en zorgen voor een heldere en rijke geluidsweergave, zelfs in de meest uitdagende omgevingen.

 

Slimme functies van Evolv AI

Naast de indrukwekkende AI-technologie voor de beste geluidsweergave biedt de vernieuwde Evolv-serie een scala aan slimme functies en functionaliteiten.

 

 

Met de Thrive app kan men de hoortoestellen aanpassen, geluidsinstellingen optimaliseren en genieten van draadloze audiostreaming vanuit verschillende media-apparaten. De toestellen kunnen daarbij worden gebruikt voor monitoring van lichamelijke én sociale activiteit, waardoor de drager een holistisch beeld krijgt van zijn of haar welzijn. Evolv AI is hiermee het antwoord op de vraag van veeleisende hoortoesteldragers die kiezen voor A-merken en een dito ervaring. In vijf verschillende versies verkrijgbaar: Evolv AI 1000, 1200, 1600, 2000 en 2400.

Raadpleeg hier het uitgebreide productoverzicht.

 

* De maximale toepasbare IP-rating voor hoortoestellen is IP68. Die '6' betekent dat 
de behuizing van het hoortoestel volledig is beschermd tegen stof en de '8' betekent 
dat de behuizing waterdicht is wanneer deze ondergedompeld wordt in vloeistoffen, 
meestal op een diepte van 1 meter gedurende meer dan 30 minuten. Interesse in de 
technische details van de IP Rating? Lees dan deze IP68 Feature Summary

 

MEER INFORMATIE

 

Starkey Nederland
KIND HOREN B.V. | Distributeur voor de Benelux
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11

Accountmanagement Starkey Benelux
Jeroen Douw | [email protected] – Mobiel: +31 (0)6-220 620 70
Thom Boschloo | [email protected] | Mobiel: +31  (0)6-285 808 69
Robbert Dingenouts | [email protected] | Mobiel: +31 (0)6-183 542 27
Guillaume Lapere | [email protected] – 06-430 589 22

 

[email protected]
www.kindhoren.com
www.starkey.nl

Tags: