Heeft u zich al ingeschreven voor het Audicienscongres & Hoorzorgbeurs 2024?

De uitnodigingen voor het Audicienscongres & HoorzorgBeurs 2024 op zaterdag 8 juni en maandag 10 juni in de Evenementenhal Gorinchem zijn enige tijd geleden verstuurd naar alle geregistreerde audiciens. Er zijn al veel aanmeldingen ontvangen. Als u zich nog niet heeft aangemeld, wees er dan snel bij, want uw favoriete expertsessie kan snel volgeboekt zijn. Dit jaar is Earline met trots mediapartner van het Audicienscongres & HoorzorgBeurs 2024 en we kijken ernaar uit u te ontmoeten tijdens dit evenement.

 

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van dementie en hoorzorg? Misschien wilt u deelnemen aan een levendig panelgesprek, of liever een interactieve experience workshop ervaren over het omgaan met slechtziendheid én gehoorproblemen? En wat denkt u van de expertsessie over Auracast, die u meeneemt naar een nieuwe dimensie in auditieve technologie? Tijdens het congres wordt dieper ingegaan op de psychische impact van doofheid, onderzoeken over hyperacusis en werkplekgeruis, en worden inzichten gedeeld over het leren omgaan met gehoorproblemen en storende geluiden. Voor degenen die meer willen weten, worden diverse onderwerpen behandeld, van cholesteatoom en zwangerschap tot de nieuwste tinnitusbehandelingen.

Dit alles en meer wordt aangeboden in een dynamisch programma dat de deelnemer grotendeels zelf kan samenstellen. Verwacht inspirerende updates van fabrikanten op de HoorzorgBeurs en diepgaande expertsessies. Twee dagen vol informatie, inspiratie en waardevolle ontmoetingen, waar audiciens en professionals uit de hoorzorgbranche samenkomen. Kies de dag die het beste bij u past en laat u inspireren!

 

Heeft u nog geen uitnodiging ontvangen, stuur dan een mail naar: [email protected]

Tags: