MAICO aanwezig op HeAL conferentie in Italië

Van donderdag 6 tot en met zaterdag 8 juni vindt de internationaal gerenommeerde conferentie ‘Hearing across Lifespan’ of HeAL plaats in Cernobbio, Italië. Dit jaar is MAICO Diagnostics (vertegenwoordigd door Diatec in Nederland) aanwezig met twee audiologie-experts van de Universiteit van Würzburg: Prof. Dr. med. Wafaa Shehata-Dieler en Prof. Dr.-Ing. Mario Cebulla. Geïnteresseerde Nederlandse deelnemers aan de HeAL-conferentie zijn van harte uitgenodigd voor een expertsessie en een lezing over de gehoorscreening-oplossingen van MAICO.

 

Maak kennis met de internationale MAICO experts:

Expertsessie met Prof. Dr. med. Wafaa Shehata-Dieler  – 6 & 7 juni
Boek een expertsessie van ca. 45 minuten samen met Prof. Dr. med. Wafaa Shehata-Dieler, gespecialiseerd in pediatrische audiologie, elektrofysiologie, vroege detectie van gehoorstoornissen en foniatrie, en MAICO-productmanagers Antonia Hesselmann en Gabriel Treindl, kunt u productinzichten, screeningtrends en alles wat te maken heeft met pediatrische gehoorscreening verkennen.

 

Lezing door Prof. Dr.-Ing. Mario Cebulla – 6 juni om 16.00 uur  

Prof. Dr.-Ing. Mario Cebulla, hoofd experimentele audiologie en elektrofysiologie aan de Universiteit van Würzburg, geeft een lezing over het op ABR gebaseerde gehoorscreeningapparaat voor pasgeborenen met geïntegreerde en herbruikbare elektroden. Krijg inzicht in de screeningresultaten van de easyScreen BERAphone® in vergelijking met de MB 11 BERAphone®.

 

Ontmoet het Nederlandse Diatec-team op AuDidakt

Het Nederlandse team van Diatec, exclusief leverancier van MAICO, MedRx en Sanibel Supplies, is aanwezig op het AuDidakt Audicienscongres van zaterdag 8 tot en met maandag 10 juni. Op de Diatec-beursstand krijgen audiciens de kans om kennis te maken met de nieuwe standaard in hoorzorg in MedRx-audiometers: de Audible Contrast Threshold (ACT™) test, waarmee op snelle en objectieve wijze het vermogen van klanten om te verstaan in lawaai kan worden gemeten. Uiteraard staat het Diatec-team ook klaar voor vragen over de gehoorscreening-oplossingen van MAICO en de verbruiksartikelen van Sanibel Supplies.

 

 

www.diatec-diagnostics.nl

www.audidakt.nl