Samenwerking tussen NOIZEZZ en ISCOMS

De aankomende editie van het International Student Congress of (bio)Medical Sciences (ISCOMS) wordt dit jaar ondersteund met de deelname van NOIZEZZ. Tijdens het congres zullen de specialisten van NOIZEZZ aanwezig zijn om deelnemers te voorzien van op maat gemaakte gehoorbescherming. Daarnaast organiseert NOIZEZZ ook een workshop gericht op de preventie van gehoorschade en gehoorbescherming. Deze workshop is een waardevolle aanvulling op het congresprogramma en biedt deelnemers praktische kennis en inzichten. De workshop wordt gegeven door experts van NOIZEZZ die jarenlange ervaring en expertise hebben in het vak. Deelnemers krijgen de kans om vragen te stellen en te leren van praktijkvoorbeelden en casestudies.

 

ISCOMS is een internationaal erkend congres dat jaarlijks studenten en jonge onderzoekers uit de medische en biomedische wetenschappen samenbrengt. Het congres biedt een platform voor kennisuitwisseling, netwerken en het presenteren van onderzoek. De samenwerking met NOIZEZZ versterkt de missie van ISCOMS om actuele en relevante onderwerpen aan te pakken die van invloed zijn op de gezondheid en het welzijn van mensen wereldwijd. Gehoorbescherming biedt tal van voordelen, vooral in de medische wereld waar concentratie en communicatie cruciaal zijn.

 

Voordelen van het dragen van oordoppen:

1. Door het dragen van oordoppen vermindert de auditieve prikkel, waardoor het gehoor beschermd blijft tegen schadelijke geluiden en om langdurige gehoorschade te voorkomen.

2. Minder afleiding door omgevingsgeluiden verbetert de concentratie en focus. Dit is bijzonder belangrijk in medische omgevingen waar nauwkeurigheid en aandacht voor detail van levensbelang kunnen zijn. Door storende geluiden te verminderen, kunnen medische professionals en studenten gesprekken beter verstaan en effectiever communiceren.

3. Het verminderen van auditieve prikkels door het dragen van oordoppen helpt ook om stress te verlagen en vermoeidheid te verminderen. In de drukke en vaak stressvolle omgeving van de medische wereld kan dit bijdragen aan een beter algeheel welzijn en betere prestaties.

 

www.noizezz.eu

www.iscoms.com

Tags: ,