Erik Knipscheer | Nieuwe manager en mede-aandeelhouder bij HoorPartners

Erik Knipscheer, een bekende binnen de hoorbranche als voormalig General Manager bij ReSound, zal vanaf heden HoorPartners komen versterken als manager en mede-aandeelhouder. Erik vormt een perfecte aanvulling bij HoorPartners vanwege zijn visie op klant belevenis, ambitie en plezier hebben in werk op een professionele wijze. 

Er was al een zakelijke link, aangezien Erik tijdens zijn functie bij ReSound samengewerkt heeft met Arthur Schuurmans, de mede eigenaar van HoorPartners. Erik zal zich bij HoorPartners gaan bezig houden met de algemene ontwikkeling en professionalisering van de huidige (shop-in-shop) winkels. HoorPartners zet met Erik als nieuwe aanwinst een nieuwe stap, waarbij het bedrijf nog verder kan ontwikkelen als grote zelfstandige in de audiciensbranche.

 

Mede-eigenaren HoorPartners: Joost Verbeek en Marten den Ouden met pensioen

Joost Verbeek, mede-eigenaar van HoorPartners is afgelopen 31 december 2022 gaan genieten van zijn welverdiende pensioen. Daarnaast zullen we in 2023 ook afscheid nemen van Marten den Ouden als mede-eigenaar van HoorPartners, Marten zal vanaf 31 mei 2023 met pensioen gaan. Zowel Joost als Marten zullen beiden nog opereren met beperkte werkzaamheden bij HoorPartners achter de schermen. Voor beide mannen, zal er een officieel afscheid volgen in 2023.

 

 

www.hoorpartners.nl

Tags: