Mis het niet: tinnitus symposium | Stichting Hoormij

In Nederland zijn inmiddels bijna twee miljoen mensen die last hebben van een piep of ruis in hun oor. Mensen van alle leeftijden kunnen er last van krijgen maar recent zijn er veel jongeren bijgekomen, bijvoorbeeld door festivalbezoek. In samenwerking met het UMC Utrecht organiseert de afdeling Midden-Nederland van Hoormij∙NVVS op zaterdag 17 juni 2023 een groot symposium in het Universitair Medisch Centrum Utrecht.

Dagvoorzitter is de bekende oud-hockeyer en voormalig huisarts Tom van ’t Hek. Sprekers zijn onder andere Dyon Scheijen, klinisch fysicus audioloog en professor Rilana Cima van de universiteiten Maastricht en Leuven. Zij vertellen over de nieuwste behandelmethodes, terwijl ervaringsdeskundigen Sander Kramer en Stephen Emmer spreken over hun ervaringen met Tinnitus. Na de lunch treedt het Nederlands Gebarenkoor op en vervolgens vertelt Diane Smit van het UMC Utrecht over nieuwe methoden om de tinnituslast te verminderen.

 

Praktische informatie

Datum: zaterdag 17 juni van 10.00 tot 16.00 uur

Plaats: UMC Utrecht, Heidelberglaan 100 in Utrecht

Deelnemersbijdrage; € 10,- per persoon

Organisatie: afdeling Midden Nederland van Hoormij·NVVS

 

Aanmelden

Meld u aan voor vóór 10 juni 2023 via het aanmeldformulier

De deelnemersbijdrage kan overgemaakt worden op bankrekeningnummer NL85INGB0000160965 t.n.v. Nederlandse Vereniging voor Slechthorenden, afdeling Midden-Nederland o.v.v. Tinnitus Symposium. Uw aanmelding is definitief na ontvangst van de deelnemersbijdrage én het invullen van de aanmeldlink. Door aanmelding gaat u akkoord met de verwerking van uw gegevens t.b.v. deze bijeenkomst en het toesturen van een evaluatieformulier en follow-up na de bijeenkomst. De gegevens worden binnen een half jaar na de bijeenkomst verwijderd.

 

BEELD: Afbeelding van cookie_studio via Freepik