2024 EUHA Sponsorship Award: registreer nu!

De European Union Hearing Aid Acousticians (EUHA) nodigt studenten uit om zich in te schrijven voor de EUHA Sponsorship Award 2024. De prijs is in 2010 door de EUHA in het leven geroepen om jong talent aan te moedigen en hun werk meer bekendheid te geven.

De 2024 Sponsorship Award zal worden uitgereikt tijdens het 68e International Congress of Hearing Aid Acousticians in Hannover op 16 oktober 2024. De volgende generatie hoortoestelakoestici kan zich verheugen op 3.000 euro prijzengeld voor de eerste prijs, 2.000 euro voor de tweede prijs en 1.000 euro voor de derde prijs.

De EUHA is een belangrijk platform voor het genereren van toegevoegde waarde door het delen van kennis en het overdragen van inzichten uit lopend onderzoek. De prijs geeft jonge wetenschappers de kans om hun bevindingen te delen en te presenteren aan een breed publiek. Eva Keil-Becker, vicevoorzitter van de EUHA en voorzitter van de jury van de Sponsorship Award, legt uit wat het voordeel is voor de potentiële winnaars: “Gebruik deze kans om jezelf voor te stellen aan de industrie en de resultaten van je huidige onderzoek te presenteren. Het congres is een ideaal platform om een internationaal publiek te bereiken”.

Voor meer info: euha.org

Tags: ,