21 november op de mat: Earline Magazine

Het is bijna zover: op 21 november valt de nieuwste editie van Earline Magazine op de mat! Met heel veel plezier heeft ons team ook dit laatste magazine van 2023 voor u gemaakt om u te informeren én te inspireren. Want dat is waar we het voor doen! 

In deze editie is het ‘all ears on you’ en blikken we onder andere terug op EUHA en spraken we met Joosten Hoorspecialisten. Audicien Nicolette van der Vlugt ging in gesprek met haar klant en de 7-jarige Gijs vertelt over zijn CI’s. Verder in dit magazine een interview van René van der Wilk met VeiligheidNL en met Kate Ferrede, die dit jaar als Managing Director bij Sonova Benelux startte. En Olav Wagenaar schrijft over de beleving van de soms oorverdovende stilte.

Kortom: haast weer te veel om op te noemen! Veel slimmer dus om het magazine meteen door te bladeren zodra het bij u op de mat valt. Houdt u uw brievenbus op 21 november in de gaten? Eind deze maand volgt overigens, zoals u van ons gewend bent, ook nog het online magazine Ear@line met nóg meer nieuws uit onze branche!