Situaties waarin slechthorenden zo goed mogelijk willen kunnen horen

Voor veel slechthorenden is de grootste uitdaging om goed te kunnen horen en te kunnen verstaan. Maar wat vinden zij nu het meest belangrijk in het dagelijks leven? Uit het EuroTrak¹ onderzoek dat in 2022 in Nederland werd gedaan blijkt dat slechthorenden de volgende top 6 hebben aan situaties waarin ze zo goed mogelijk willen horen, Signia sluit met hun oplossingen hier naadloos op aan.

 

Top 6: situaties waarin slechthorenden zo goed mogelijk willen horen

  1. Thuis met familieleden
  2. Bij een gesprek aan de telefoon
  3. In conversaties in kleine groepen
  4. In conversaties in grote groepen
  5. In een conversatie met 1 persoon
  6. In rumoerige omgevingen

Bron: EuroTrak The Netherlands 2022, pagina 58

 

Signia IX is ontworpen voor het voeren van conversaties. Het platform sluit perfect aan bij de belangrijkste behoeften van slechthorenden. Het zorgt ervoor dat uw klanten meerdere mensen in lawaai kunnen horen. Signia IX houdt bij waar ze zijn, dus zelfs als uw klanten niet in de richting van de sprekers kijken zijn ze nog duidelijk hoorbaar. Het volgt de sprekers en zorgt ervoor dat uw klanten op een natuurlijke manier een gesprek kunnen voeren in rumoerige plaatsen zonder iets te missen, zelfs wanneer ze in beweging zijn of wanneer de gesprekspartners bewegen. ‘Signia IX: Unleash the power of conversation’.

 

¹ EuroTrak is het grootste vergelijkende onderzoek in meerdere landen op het gebied van gehoorverlies en het gebruik van hoortoestellen. Het is opgezet door EHIMA, de European Hearing Instrument Manufacturers Association, Dit collectief van de grootste hoortoestellenleveranciers fabriceren meer dan 90% van de hoortoestellen die in Europa worden verkocht.

Tags: