Bernafon Alpha en Bernafon Alpha XT: Significante voordelen

In de zoektocht naar verbetering van de gehoorgezondheid en kwaliteit van leven van mensen met gehoorverlies, werkt Bernafon voortdurend aan innovaties in de technologie van hoortoestellen. Onderzoek van Bernafon wijst uit dat de nieuwe generatie van het Alpha-hoortoestel 20 procent meer spraakverstaan biedt én een lawaaiacceptatie van maar liefst 2,3 dB meer ten opzichte van de vorige generatie Viron-hoortoestel.

Alpha en Alpha XT zijn de nieuwste hoortoestellen van Bernafon. Ze zijn ontwikkeld met gebruik van Hybrid Technology™, waar Hybrid Amplification en Hybrid Noise Management onder vallen. Vorige Bernafon-hoortoestellen, zoals Viron en Zerena, maakten gebruik van een oudere signaalverwerkingstechniek. Hybrid Technology zet een significante stap voorwaarts, omdat elke hybride feature twee complementaire procesbenaderingen samenvoegt om prestaties te verbeteren. Dit wordt ondersteund door een krachtiger chipplatform met acht keer zoveel geheugen en zestien keer meer verwerkingskracht dan in vorige toestellen. Bernafon biedt de Alpha-familie in Nederland al
aan vanaf ZN-categorie 3.

Søren Skjærbæk, Vicepresident, Bernafon, zegt dit over de resultaten: “Het is heel bemoedigend om zulke duidelijke, bewezen verbeteringen te zien met onze nieuwere technologie. Het is één ding om technische metingen te doen, maar om ze gekoppeld te zien aan onze gebruikersvoordelen is precies waarom we ons bij Bernafon toeleggen op het verbeteren van de gehoorgezondheid van de mensen die onze hoortoestellen kiezen”.

www.bernafon.nl

Tags: