Bernafon moderniseert merk met Encanta

Earline was afgelopen maandag bij de introductie van het nieuwe Bernafon bij Liemès in Utrecht. Het team van Demant Nederland presenteerde op enthousiaste wijze de nieuwe Bernafon Encanta-productfamlie met vier hooroplossingen: 2 in de ZN-database (Encanta 100 Connect en Encanta 200 Go) en 2 in de private markt (Encanta 300 Engage en Encanta 400 Pro). De uitstraling is fris en modern met een nieuw logo, een nieuwe slogan The Sound Experience en zelfs kleurrijke beelden die AI-gegenereerd zijn.

 

De nieuwe visuele identiteit is een gedurfde stap in de richting van het neerzetten van een eigentijds en vooruitstrevend merk dat weerklank vindt bij hoorzorgprofessionals. De rebranding van Bernafon omvat een nieuw logo, een nieuwe slogan, een breed kleurpalet en een unieke beeldstijl, gegenereerd door het gebruik van AI-prompts, die de toewijding van het merk aan modernisering en innovatie weerspiegelen. Tegelijkertijd blijft Bernafon toegewijd aan de kernwaarden die zijn voortgekomen uit de erfgoed van het merk: geweldige geluidskwaliteit en betrouwbaarheid.

 

Met het vernieuwde merk en het portfolio aan hooroplossingen wil Bernafon professionals voorzien van de producten en middelen die zij nodig hebben om dagelijks uitmuntende hoorzorg te kunnen leveren. Bernafon belooft het werk van audiciens te ondersteunen, zodat zij mensen met gehoorverlies een uitzonderlijke geluidservaring kunnen bieden. Deze belofte komt tot uiting in de nieuwe slogan ‘Bernafon – The Sound Experience’; een slogan met meerdere lagen en een dubbele betekenis van het woord ‘sound’. In het Engels staat ‘sound’ namelijk niet alleen voor geluid, maar ook voor soliditeit en betrouwbaarheid.

 

 

Klinische data vanaf ZN-categorie 4 met nieuwe Bernafon Encanta productfamilie
Tevens heeft Bernafon de nieuwe Encanta miniRITE hoortoestellen geïntroduceerd. De Encanta-productfamilie is verkrijgbaar op vier technologieniveaus, passend bij de verschillende individuele behoeftes van slechthorenden. Zo is de Encanta 100 CONNECT oplossing (ZN-categorie 4) ideaal voor mensen die hun tijd grotendeels thuis of in omgevingen met weinig lawaai doorbrengen en hoofdzakelijk één-op-ééngesprekken voeren. De Encanta 200 GO oplossing (ZN-categorie 5) is meer geschikt voor mensen die moeten kunnen vertrouwen op hun hoortoestellen voor het verstaan van spraak in één-op-ééngesprekken in lawaaierige omgevingen. De geavanceerdere Encanta 300 ENGAGE en Encanta 400 PRO (beiden vrije markt) zijn uitgerust met de nieuwe Smart Sensor en zijn ontworpen voor groepsgesprekken in lawaaierige tot zeer lawaaierige omgevingen.

 

Bij alle technologieniveaus vormt de gewaardeerde Bernafon-geluidskwaliteit de basis van het hoortoestel. Bovendien worden de voordelen van elk niveau ondersteund en tastbaar gemaakt met klinische data. Andere nieuwe features zijn onder meer een nieuw elegant en ergonomisch ontwerp dat kleiner en discreter is, een oplaadbare batterij die in slechts één uur voor een volledige dag kan worden opgeladen, en een enorme verbetering in connectiviteit met compatibiliteit met iPhone en LE Audio-geschikte Android-telefoons. Ook automatische integratie met de nieuwe diagnostische Audible Contrast Threshold (ACT™) test in de Oasisnxt-aanpassoftware, is met Bernafon Encanta al beschikbaar vanaf ZN-categorie 4.

Tags: