Hét alternatief voor REM-metingen

Klanten vinden het vaak niet fijn om aan de diverse draden tijdens een REM-meting vast te zitten. De nieuwe tool van Medrx is hier een geschikte oplossing voor. Wat zijn de voordelen van deze nieuwe tool? Lees er meer over in dit artikel.

 

Met dit nieuwe systeem hangt u eenvoudig aan het oor van uw client. De eerste meting is de kalibratie van het systeem, gevolgd door de meting van de oorschelp; ook wel open oor resonatie genoemd. Vervolgens wordt er nog een meting gedaan met het hoortoestel, zodat het gehoor zonder en met versterking goed in beeld wordt gebracht.

 

Voordelen

Voor vooral de jongere generatie audiciens is het lastig te bepalen of het slangetje goed zit. Dit is via een eenvoudig controlemiddel geüpdatet in de nieuwe software die Diatec vorig jaar lanceerde. Ook kan de audicien zelf kiezen welke features hij wel en niet zichtbaar wil maken voor de klant. Diatec zorgt voor meer efficiency en extra klanten met de automatische hoormeting.

 

Toepasbaarheid

Zet de zuil eens neer bij een opticien of apotheek. Via de cloud krijgt een audicien gegevens, maar ook de klant krijgt direct een mail met groen (goed), oranje (houd uw gehoor in de gaten) of rood met het advies om het gehoor uitgebreid te testen bij de audicien. Een handige barometer voor het bepalen van de status van het gehoor.

 

www.diatec-diagnostics.nl

 

Foto: Remco en Jan-Willem

Tags: