Ervaar de nieuwste audiotools van Sennheiser tijdens NAB 2023

De bezoekers van NAB 2023 worden uitgenodigd om de gebundelde krachten van vier merken te ervaren op stand nr. C5217: Sennheiser, Neumann, Dear Reality en Merging Technologies demonstreren hun volledige assortiment audio-oplossingen voor videoproductie, sounddesign, opnames en meer voor professionals van elk niveau, van socialmediacreators tot mixers van audio voor film en tv.

 

Sennheiser

Naast zijn volledige assortiment microfoons voor cameragebruik demonstreert Sennheiser zijn EW-DX en Digital 6000 draadloze microfoonsystemen. Met in primeur: zijn laatste nieuwe draadloze audiosysteem dat specifiek ontworpen werd voor filmmakers, creators van spraakmakende content en omroepers. Het voorgestelde productportfolio wordt afgerond met de omroepheadsets van het bedrijf. De aanwezigen krijgen ook de kans om live te luisteren naar foley-artiest Sanaa Kelley – die voor een Emmy genomineerd werd – en hoofdmixer Arno Stephanian, geregistreerd met Sennheisers shotgunmicrofoons van wereldklasse. ​Het ProLabs-team zal intussen de spannende mogelijkheden van zijn AMBEO 2-Channel Spatial Audio-renderer demonstreren die vanuit immersieve en 5.1-formaten een fantastisch ruimtelijk geluidslandschap creëert voor luisteraars via een stereosysteem. Joe Ciaudelli, Director of Spectrum & Innovation bij Sennheiser, zal op NAB aanwezig zijn om te debatteren over de Wireless Multi-Channel Audio Systems (WMAS), een ware gamechanger op vlak van draadloze technologie.

 

Werkingsprincipe van Wireless Multi-Channel Audio Systems. In plaats van een individuele 200kHz-bandbreedte zoals bij smalband-transmissie (links) maakt de technologie gebruik van tijdsloten in een 6 of 8 MHz breed venster (rechts). Meer informatie op: sennheiser.com/wmas

..

Neumann.Berlin

Neumanns studiomicrofoons en monitors zijn wereldwijd de vaste favorieten van studio’s en omroepen. Actieve luisterstations met Neumann-hoofdtelefoons geven de bezoekers de mogelijkheid om naar de populairste microfoonmodellen te luisteren, terwijl een immersieve opstelling de KH 80- en de gloednieuwe KH 120 II-monitor op indrukwekkende wijze zal demonstreren.

 

Dear Reality

Dear Reality zal ruimtelijke producties met uitgebreide immersie demonstreren aan de hand van de dearVR PRO-spatializer. Bezoekers kunnen naar deze meerkanaals producties luisteren met Neumann-hoofdtelefoons en de dearVR MONITOR virtuele immersieve mengkamer-plugin.

Merging Technologies

Merging Technologies heeft niet enkel zijn eigen stand (C4517), maar zal ook aanwezig zijn op de stand van de Sennheiser Group, waar het zijn audio-interfaces van wereldklasse zal demonstreren. De Anubis- en Hapi-oplossingen van het merk maken deel uit van de actieve demo’s op de stand van de groep.

 

MEER INFORMATIE

Bezoek de Sennheiser Group op NAB, Centrale Hal, stand nr. C5217.

sennheiser.com/wmas

Tags: