De waarde van OPCI huiskamerbijeenkomsten

Er zijn verschillende redenen waarom geïnteresseerden zouden kunnen overwegen om een OPCI huiskamerbijeenkomst bij te wonen:

Informatie en ervaringen delen: Deze bijeenkomsten bieden een platform om ervaringen te delen en vragen te stellen over het leven met een Cochleair Implantaat (CI). Je kunt leren van de ervaringen van andere CI-dragers en mogelijk nuttige tips en adviezen krijgen.

Sociale interactie: Het is een kans om andere mensen met CI te ontmoeten. Dit kan helpen om een ondersteunend netwerk op te bouwen.

Leren over de nieuwste ontwikkelingen: Er is altijd informatiemateriaal beschikbaar van verschillende CI-leveranciers, zodat je op de hoogte kunt blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën op het gebied van cochleaire implantatie.

Gratis deelname: Het bijwonen van een OPCI huiskamerbijeenkomst is gratis, waardoor de huiskamerbijeenkomst voor iedereen toegankelijk is. Het is belangrijk om te weten dat er maximaal acht deelnemers per huiskamerbijeenkomst aanwezig kunnen zijn.

Het bijwonen van een OPCI huiskamerbijeenkomst kan dus zowel informatief als sociaal waardevol zijn. Het helpt deelnemers meer vertrouwen en comfort te vinden in de reis met een CI.

Tijdens deze bijeenkomsten is er altijd een schrijftolk aanwezig en op verzoek ook een gebarentolk.

De agenda, het aanmeldformulier en nog veel meer informatie om te delen met uw klanten zijn te vinden op de website.

Tags: