Digitale EUHA Voorjaarsconferentie 2023 | Nu on demand beschikbaar

De Digitale EUHA Voorjaarsconferentie 2023 was op 31 maart 2023 van start gegaan. Alle lezingen zijn nu on demand beschikbaar, wat betekent dat ze tot 31 mei 2023 online toegankelijk zijn.

Het evenement begon met een spannende live chat tijdens de lunchpauze. Er waren vraag- en antwoordsessies met sprekers en fabrikanten. Deelnemers stelden vragen en over individuele onderwerpen werd grondig gedebatteerd.
Voor het eerst wordt het evenement in het Duits en Engels aangeboden, waardoor de belangstelling van een internationaal publiek wordt gewekt. De 2023 Digital Spring Conference presenteert twee relevante programma’s, het specialistische lezingenprogramma en de themapresentaties van de fabrikanten. Het evenement wordt ondersteund door verschillende reclamepartners.

Eva Keil-Becker, vicevoorzitter van de EUHA, bedankt voor de steun en nodigt iedereen uit om tot eind mei gebruik te maken van dit bijscholingsaanbod: ‘Koop nu uw ticket en verzamel nascholingseenheden! De digitale voorjaarsconferentie 2023 is ideaal voor individuele bijscholing. De onderwerpen die aan bod komen zijn volksgezondheidsbeleid, onderzoek, praktische toepassing en communicatie. Belangrijke onderwerpen die voor iedereen in de branche relevant zijn!’

Ze benadrukt ook dat er voor elk kennisniveau wat wils is, aangezien de presentaties zijn onderverdeeld in ‘Basic’ en ‘Advanced’ niveaus. De EUHA is erin geslaagd topsprekers binnen te halen die relevante lezingen presenteren.

Tags: