Digitale EUHA Voorjaarsconferentie

Aankomend jaar gaat de digitale EUHA voorjaarsconferentie van start op 31 maart 2023. De EUHA nodigt u uit om bij te dragen aan dit evenement en kijkt uit naar uw suggesties voor presentaties over de onderwerpen: onderzoek & wetenschap, praktische toepassing, marketing & communicatie en op de toekomst gerichte thema’s. Aarzel niet om onderwerpen uit andere domeinen aan te bieden en vergeet daarbij niet het technische niveau te vermelden (basis of gevorderd). 

 

De succesvolle trainingsvorm is een belangrijke datum die stevig verankerd is in de agenda’s van zowel leden als niet-leden. De verwachting is dat er ook tal van internationale deelnemers aanwezig zullen zijn. Lezingen en live chats met de sprekers zullen op de dag van het evenement in digitaal format worden aangeboden en vervolgens vier weken lang on demand beschikbaar zijn op het leerplatform van EUHA. Praktische lezingen – door professionals voor professionals – zijn even welkom als onderzoeksresultaten of details over nieuwe processen en technologieën – zelfs als de overeenkomstige studies of resultaten nog moeten worden voltooid.

Lezingen dienen elk 30 minuten te duren. EUHA zal de lezingen vooraf opnemen. Zo kunnen ze zich richten op veel verschillende onderwerpen die ook voor hun leden van groot belang zullen zijn als on-demand versies.

 

Contact opnemen

Mocht u vragen hebben over de procedure of de inhoud, neem dan gerust contact met op met EUHA voor meer informatie. Het EUHA-bureau is telefonisch bereikbaar via: +49 (0) 61 31 -28 30-0 of per e-mail op [email protected].

Tags: