Digitale voorjaarsconferentie EUHA | Tickets nu verkrijgbaar

De online ticketshop voor de EUHA Digital Spring Conference op 31 maart 2023 is nu geopend. Voor oa. audiciens is deelname aan de Digital EUHA Spring Conference een goede investering in hun professionele toekomst. The European Union of Hearing Aid Acousticians(EUHA) heeft namelijk opnieuw een actueel programma samengesteld van gespecialiseerde lezingen voor bijscholing en nascholing op het gebied van volksgezondheidsbeleid, onderzoek, communicatie en praktische toepassing.

Het programma en de samenvattingen zijn beschikbaar op euha.org/nl. Daarnaast zullen verschillende reclamepartners informatie verstrekken over productinnovaties. De sponsors van de Digital EUHA Spring Conference bieden speciale presentaties, bedrijfsprofielen en e-posters aan. Op 31 maart 2023 kunnen de deelnemers tijdens de lunchpauze live chatten met sprekers en reclamepartners en hun vragen laten beantwoorden.

 

Tarieven

Er gelden speciale voorwaarden en tarieven voor EUHA-leden en hun medewerkers: maximaal 9 inschrijvingen €49,-, vanaf 10 inschrijvingen €39,- en vanaf 50 inschrijvingen €29,-. Tickets voor niet-leden zijn verkrijgbaar voor €69,- per inschrijving. Speciale voorwaarden voor verenigingen en technische hogescholen of universiteiten zijn mogelijk op aanvraag.

 

MEER INFORMATIE

Ga voor meer informatie of het reserveren van tickets naar:

www.euha.org/en/events/tickets/digital-euha-spring-conference-2023/

Tags: