Inschrijving Audicienscongres & HoorzorgBeurs 2024 geopend

De registratie voor het Audicienscongres 2024 is nu geopend voor alle geregistreerde audiciens. Dit jaar wordt het congres weer gelijktijdig gehouden met de HoorzorgBeurs op zaterdag 8 juni en maandag 10 juni in de Evenementenhal Gorinchem. Een indrukwekkend aantal van honderden audiciens heeft zich in de eerste dagen reeds aangemeld voor dit evenement.

Het congres biedt dit jaar maar liefst 17 verschillende expertsessies en workshops om te leren over de meest recente ontwikkelingen op het gebied van hoorzorg. Bezoekers kunnen deelnemen aan levendige paneldiscussies over de toekomst van de hoorzorg, interactieve workshops over het omgaan met slechtziendheid en gehoorproblemen, en expertsessies over nieuwe auditieve technologieën zoals Auracast.

Het programma behandelt ook diepgaande onderwerpen zoals de psychologische impact van doofheid, hyperacusis, werkplekgeruis, en strategieën voor het omgaan met gehoorproblemen en storende geluiden. Daarnaast worden diverse onderwerpen belicht, variërend van cholesteatoom en zwangerschap tot de nieuwste behandelingen voor tinnitus.

Dit alles en meer wordt aangeboden in een dynamisch programma dat deelnemers grotendeels zelf kunnen samenstellen. Ook kunnen bezoekers inspirerende updates verwachten van vooraanstaande fabrikanten en leveranciers op de HoorzorgBeurs. Het tweedaagse evenement belooft een schat aan informatie, inspiratie en waardevolle ontmoetingen te bieden voor audiciens en professionals uit de hoorzorgbranche.

Geïnteresseerden die nog geen uitnodiging hebben ontvangen, worden uitgenodigd om een e-mail te sturen naar [email protected].

Tags: