Ook dit jaar weer een EUHA Future Friday

EUHA 2023 vindt dit jaar weer plaats van 18 t/m 20 oktober 2023 in Neurenberg, Duitsland. Bezoekers kunnen onder andere veel nieuwe innovaties, inspiratie en netwerken binnen de hoorbranche verwachten. De ticketverkoop van EUHA 2023 is in volle gang, vergeet niet uw toegangspas te bemachtigen. Natuurlijk is team Earline ook van de partij! De derde dag van het congres, vrijdag 20 oktober, staat traditiegetrouw in het teken van de toekomst met als thema ‘Future Friday’. 

 

Een opleiding binnen de hoorbranche kan de basis vormen voor een zinvol en bevredigend beroepsleven. Het opent een breed scala aan mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Om deze mogelijkheid dichter bij jongeren te brengen, bieden de organisatoren van de 67e editie van EUHA aan zowel leerlingen en scholieren als stagiaires die klaargestoomd worden voor een baan in de hoorbranche een gratis educatief programma op de ochtend van Future Friday (20 oktober). Door leerlingen in opleiding naar het EUHA-congres te sturen, bieden audiciens hen de mogelijkheid om een kijkje buiten hun eigen bedrijf te nemen en een bredere blik op de branche te werpen, een win-win situatie dus.

 

Future Friday

Vier toekomstgerichte lezingen zullen de middag van Future Friday vormgeven: Elisabeth Koert zal spreken over de ‘Optogenetic cochlear implant’, Bilal Zafar zal laten zien hoe AI de werkomgeving voor altijd zal revolutioneren, professor Dr. Stefan Launer buigt zich over de vraag of hoortoestellen de kwaliteit van leven verbeteren en Dennis Fischer zal inzichten delen in de toekomstige werkvaardigheden binnen de hoorbranche.

 

Tickets

Bestel uw ticket(s) voor EUHA 2023 hier:

www.messe-ticket.de/EUHA/67.InternationalerHoerakustiker-Kongress2023/Shop

 

MEER INFORMATIE

www.euha.org

Tags: