Moeiteloos horen met Starkey Evolv AI

Met de introductie van Starkey’s Evolv AI-serie in de ZN-database legt de fabrikant de lat wederom hoger voor moderne en geavanceerde hoortoestellen. Deze serie biedt uw klanten in de markt van de zorgverzekeraars niet alleen superieure hoorprestaties en geavanceerde connectiviteit, maar ook een diversiteit aan draagopties die aansluiten bij elke individuele behoefte. De Evolv AI-serie onderscheidt zich door een breed scala aan modellen en draagstijlen, waardoor er voor elke gebruiker een passende oplossing beschikbaar is.

.

Moeiteloos horen betekent ‘altijd aan, altijd automatisch’

Evolv AI werkt volgens het ‘altijd aan’ principe en anticipeert volledig automatisch op de verwachtingen van de gebruiker, zonder dat de gebruiker continu bezig is met bewuste handelingen.

Vijfenvijftig miljoen automatische aanpassingen per uur garanderen een moeiteloze en zeer natuurlijke hoorervaring. Evolv AI is dan ook de ultieme samensmelting van alles wat een hedendaagse hoortoesteldrager verwacht: zeer hoogwaardig geluid, gepersonaliseerde instellingen, maximale connectiviteit, slimme gezondheidsfuncties en als oplaadbare versies voldoende energie voor de hele dag. Gecombineerd met de slimme gezondheidsfuncties bieden de hoortoestellen een complete oplossing voor het algehele welzijn van de drager.

.

.

Moeiteloos verbinden

Starkey Evolv AI is een intelligent hoortoestel met de smartphone als middelpunt van apps, functies en services. Deze koppelt het hoortoestel aan het smart hearing-netwerk en verbindt de hoortoestelgebruiker naadloos met de wereld. Verbeterde connectiviteit zorgt ervoor dat de hoortoestellen sneller en makkelijker verbinden.

.

Moeiteloos selecteren

Evolv AI wordt geleverd in een serie stijlvolle modellen voor in het oor en erachter, elk te kiezen in moderne of natuurlijke kleuren. En ook voor gebruikers met eenzijdig gehoorverlies zijn er uiteraard oplossingen binnen de Evolv AI-productlijn, evenals krachtige Power-uitvoeringen.

Het toevoegen van de geavanceerde Evolv AI-serie aan de ZN-database betekent niet alleen dat u uw klanten uitzonderlijke geluidskwaliteit biedt. Er is ook een veelvoud aan bijzondere features beschikbaar waarmee u zich écht kunt onderscheiden, óók bij uw klanten die gebruik maken van de vergoeding van hun zorgverzekeraar. Voorbeelden zijn valdetectie en alarmering, de unieke Edge Modus, naadloze koppeling met Bluetooth-apparaten en IP68-normering waarmee de toestellen uitzonderlijk goed bestand zijn tegen vocht en vuil.

.

MEER INFORMATIE

Starkey Nederland
KIND HOREN B.V. | Distributeur voor de Benelux
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11

Accountmanagement Starkey Benelux
Jeroen Douw | [email protected] – Mobiel: +31 (0)6-220 620 70
Thom Boschloo | [email protected] | Mobiel: +31  (0)6-285 808 69
Robbert Dingenouts | [email protected] | Mobiel: +31 (0)6-183 542 27
Guillaume Lapere | [email protected] – 06-430 589 22

[email protected]
www.kindhoren.com
www.starkey.nl

Tags: