Optitrade Audiologie Marathon #MOETJEHOREN…

Earline staat dit jaar voor het eerst met een eigen stand op de Optitrade Audiologie Marathon! We laten tijdens deze jubileumeditie namelijk graag horen én zien wat we allemaal in huis hebben. Earlines zusje – Eyeline – kent u misschien al wel, maar wist u dat LT Media, de uitgever van Earline en Eyeline, nog een derde loot aan de stam heeft? Maak kennis met LT Productie: ons productiehuis voor maatwerk.

 

Earline ♥ LT Productie

Met ruim dertig jaar ervaring in het maken van glossy magazines weten we als geen ander wat er nodig is om ‘from scratch’ een prachtig (online) magazine te maken, bijvoorbeeld om een jubileum op te luisteren of een bepaald merk eens goed in het zonnetje te zetten. Ook op het gebied van videoproducties heeft LT Productie alle knowhow in huis en het mooie is: we blijven maar groeien. Benieuwd wat LT Productie voor u kan betekenen? Loop dan tijdens de Audiologie Marathon vooral even langs onze stand (nr. 20). Samen bekijken we graag de mogelijkheden.

 

Optitrade Audiologie Marathon

Het thema van de Audiologie Marathon ‘Het ritme van vernieuwing: passie is je kracht’ is geïnspireerd op het streven naar vooruitgang als ondernemer, maar dan wel zonder de essentie van het vak te verliezen. Een uitdaging die Optitrade steeds meer tegenkomt. In hoeverre bent u nog bezig met het leveren van de beste hoorbeleving voor uw klant of bent u verzeild in allerlei bijzaken? Optitrade biedt tijdens de Audiologie Marathon handvatten om vanuit passie mee te gaan in het ritme van vernieuwing door het verbinden van hoofd- en bijzaken.

De jubileumeditie wordt dit jaar feestelijk afgesloten door muzikaal spreker Nicolaas Duin. Met zijn lezing ‘Ritme van Verandering’ weet hij voor veel verbinding te zorgen door middel van live muziek. Bij muziek gaat het om goed naar elkaar luisteren, om vertrouwen, om verwachtingen en onverwachte wendingen. Muziek is een mooie metafoor omdat vrijwel iedereen er affiniteit mee heeft.

 

Bestel hier tickets:
www.optitrade.nl/audiologiemarathon2024

Ook als u geen klant van Optitrade bent, bent u van harte welkom.

Overweeg uw tickets op tijd te bestellen; vrijdag 26 januari 2024 sluit de verkoop.

 

Maandag 29 januari 2024
10.00 – 16.30 uur
Gooiland Events, Hilversum

 

Meer weten over LT Productie?

We horen en zien u graag!

Anneke: +31 (0)6 43543029, [email protected]

Mandy: +31 (0)6 10439665, [email protected]

www.ltmedia.nl

Stand 20