Nieuwe bestuursleden branchevereniging GAIN

Branchevereniging GAIN stelt met trots haar nieuwe bestuursleden voor en brengt focus aan om een nóg betere bijdrage te leveren aan 100% toegankelijke hoorzorg.

Na een periode van vijf jaar heeft Vincent Ostendorf (Sennheiser/Sonova Consumer Hearing The Netherlands) het stokje doorgegeven aan Mirjam Jans (GN) en Marvin Hoogerwerf (Sonova) als nieuwe bestuursleden. Het bestuur bestaat nu uit Kees van der Sluijs, Mark van Dijk, Richard Zoetemelk, Marvin Hoogerwerf en Mirjam Jans, die samen ervaring en expertise uit de branche inbrengen om de missie van GAIN, ‘100% toegankelijke hoorzorg’, verder te versterken.

Nieuwe leden
GAIN verwelkomt ook nieuwe leden, die een breder spectrum vertegenwoordigen dan alleen hoortoestellen. Door de samenwerking op te zoeken met fabikanten van hooroplossingen, hulpmiddelen én gehoorbescherming streeft GAIN naar een inclusievere benadering van hoorzorg.

Focus
Een van de grootste uitdagingen waar de branche momenteel mee te maken heeft, is de toenemende vergrijzing. In combinatie met een stagnatie of zelfs afname van het aantal audiciens, ontstaan capaciteitsuitdagingen bij audiciens. Door focus aan te brengen en krachten te bundelen is GAIN van plan zich de komende periode te richten op oplossingen voor deze uitdaging. In de komende periode zal GAIN haar aangescherpte focus valideren en verder verfijnen in samenwerking met stakeholders binnen de sector.