Nieuwe features Connexx 9.9

Met de komst van Connexx 9.9 kunt u uw klanten nog beter helpen bij het instellen van hun hoortoestellen. Diverse features zijn vernieuwd voor een heldere en natuurlijke geluidskwaliteit, waarbij ook de spraakverstaanbaarheid naar een hoger niveau wordt getild. Wat is er allemaal nieuw in Connexx 9.9? We hebben alles voor u op een rijtje gezet in dit artikel.  

 

Vernieuwde eWindScreen™

Windruis kan hinderlijk zijn voor dragers van hoortoestellen en een technische uitdaging voor hoortoestellen. Hoewel de huidige eWindScreen™-functie van Signia aanzienlijke voordelen biedt voor dragers van Augmented Xperience, introduceert de nieuwe versie van eWindScreen™ een technologie voor het reduceren van windruis voor een nog stabielere geluidservaring. Extreme niveaufluctuaties veroorzaakt door windruis worden snel en nauwkeurig bij elk oor afgevlakt om irritante afleiding te voorkomen, zodat de wind altijd op de achtergrond blijft en dragers van hoortoestellen hun aandacht op de belangrijke geluiden om hen heen kunnen houden.

 

Nieuwe AX Soundscape processing

AX Soundscape Processing werkt samen met de Augmented Focus™ split processing om de akoestische omgeving te analyseren en het geluid te optimaliseren. Met deze verbetering van AX Soundscape Processing maken AX hoortoestellen op een nieuwe manier gebruik van Own Voice Processing 2.0 om nog nauwkeurigere niveaus van ondersteuning voor externe stemmen te berekenen op elk moment dat de drager actief communiceert in veeleisende omgevingen. Houd er rekening mee dat de OVP 2.0 training moet worden uitgevoerd in Connexx om van deze upgrade te kunnen profiteren.

 

Signia AX firmware update 10.27

Om gebruik te kunnen maken van de nieuwe functionaliteiten dient u de firmware van de Signia AX hoortoestellen te updaten naar versie 10.27. Nadat u de firmware update heeft uitgevoerd zijn de nieuwe features direct geïnstalleerd en hoeft u verder niets te doen.

..
MEER INFORMATIE

Mocht u nog vragen hebben over de Connexx aanpassoftware of het productportfolio, neem dan contact op met Signia customer service via: +31 88 1466600, [email protected] of neem contact op met uw account manager.

 

www.signia.net

Tags: