NOG ÉÉN WEEK!       

Blijf optimaal verbonden met de wereld om u heen. Tot 1 september 2023 heeft Starkey een wel héél bijzondere Table Microphone zomeractie met veel voordeel voor u én uw klant. Een zeer bruikbaar accessoire voor belangrijke extra verkoopkansen, óók in de markt van de zorgverzekeraars.

 

Deze intelligente Table Microphone, compatibel met vrijwel alle Starkey hoortoestellen, is ontworpen voor de moeilijkste luistersituaties en zorgt voor comfortabele groepsgesprekken. Voorzien van maar liefst acht microfoons en diverse automatische functies.

 

 

In de ‘Automatic Mode’ kiest de Table Microphone zelf welke spreker prioriteit krijgt en filtert storende geluiden weg welke met de overige zeven microfoons worden opgevangen. Wanneer de compacte Microphone met het bijgeleverde draagkoord om de hals van een spreker wordt gedragen, kan deze eenvoudig worden ingezet om één enkele spreker te volgen en dient dan als Remote Microphone. En dan is er nog een Manual Mode waarbij de gebruiker met de gebruiksvriendelijke touch-bediening zelf kan kiezen op welke spreker hij of zij zich wil richten.

Tot slot kan de Table Microphone door middel van de bijgeleverd 3,5 mm Jackkabel ook worden gebruikt als TV-streamer.

 

In onderstaande aflevering van de Starkey Shorts video’s vertelt Accountmanager Robbert Dingenouts u over het koppelen en het gebruik van de Table Microphone:

 

Tot 1 september een wel héél bijzondere Table Microphone Zomeractie

Bij inkoop van een paar Evolv AI 2400 hoortoestellen heeft Starkey nog één week een spectaculaire persoonlijke aanbieding voor u. Hierover bent u in een Starkey nieuwsbrief geïnformeerd. Geen nieuwsbrief ontvangen of wilt u meer informatie? Bel of mail Starkey dan even!

 

Starkey Nederland
KIND HOREN B.V. | Distributeur voor de Benelux
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11

Accountmanagement Starkey Benelux
Jeroen Douw | [email protected] – Mobiel: +31 (0)6-220 620 70
Thom Boschloo | [email protected] | Mobiel: +31  (0)6-285 808 69
Robbert Dingenouts | [email protected] | Mobiel: +31 (0)6-183 542 27
Guillaume Lapere | [email protected] – 06-430 589 22

[email protected]
www.kindhoren.com
www.starkey.nl

Tags: