Nú korting op de nieuwste onderhoudsproducten van BB HEARING!

Ontvang 10% korting op de splinternieuwe vac-clean uv®, dry-cap uv 3.1® of dry-sun 2.1 bij aankoop van een paar Starkey hoortoestellen!

Zorgvuldig drogen en reinigen zorgt ervoor dat hoortoestellen in topconditie blijven en wordt daarom door Starkey van harte aanbevolen. Door hoortoestellen en oorstukjes goed en consequent te onderhouden heeft uw klant er meer plezier van. De toestellen blijven beter en zonder klachten functioneren. Daarnaast voorkomt uw klant eerder een ontstoken of geïrriteerde gehoorgang. Reinigen van het hoortoestel zorgt voor persoonlijke hygiëne, een betere hoorbeleving en een gezond oor.

Maar goed onderhoud door uw klant zorgt ook voor minder werkdruk voor de audicien. Uw klant komt immers minder in uw winkel voor eenvoudig onderhoud en voor reparaties. En vanzelfsprekend betekent het waardevolle extra omzet en marge, óók bij toestellen in de verzekerde markt.

Hoe werkt het?

Dat is eenvoudig: bij elk paar Starkey hoortoestellen dat u inkoopt kunt u onderstaande digitale voucher verzilveren. Na ontvangst van de hoortoestellen bestelt u één van de drie hiernaast beschreven producten rechtstreeks op de nieuwe client portal van BB HEARING. Oók de door u volledig ingevulde voucher uploadt u naar BB HEARING. U ontvangt dan direct 10% korting op één van de drie accessoires.

U kunt natuurlijk ook altijd even contact opnemen met BB Hearing voor meer meer informatie of voor uw bestelling. U kunt onbeperkt gebruik maken van deze aanbieding, echter steeds en uitsluitend in combinatie met een set ingekochte Starkey hoortoestellen. U kunt de serienummers van de beide hoortoestellen invullen op de digitale voucher.

De actie geldt t/m 31 december 2022 en voor alle Starkey hoortoestellen, ZN Database en Private Markt.

vac-clean uv®. Nu met 10% korting!

Oplaadbare mini vacuüm-reiniger voor hoortoestellen, oorstukjes, gehoorbescherming, In-ears en hearables. Met de nieuwe vac-clean uv wordt het reinigen nog eenvoudiger. Deze mini vacuümreiniger heeft drie standen en een geweldige zuigkracht waarmee cerumen en andere vuilresten – eventueel na droging met de dry-cap uv – opgezogen worden. Er worden drie opzetstukken meegeleverd, die eenvoudig kunnen worden gewisseld en gereinigd.

dry-cap uv 3.1®. Nu met 10% korting!

Met de dry-cap uv 3.1® biedt u uw klanten een droog- en reinigingssysteem dat geschikt is voor alle typen hoortoestellen. De dry-cap uv 3.1® is zo ontworpen dat deze eenvoudig over het hoortoestel of het laadstation heen kan worden geplaatst. De open vormgegeven en gepatenteerde dry-cap uv 3.1® maakt drogen en hygiënisch reinigen gedurende het opladen van alle oplaadbare hoortoestellen mogelijk ongeacht het ontwerp van de oplader.

dry-sun uv 2.1. Nu met 10% korting!

De dry-sun uv 2.1 is een elektrisch droogapparaat met UV-C licht. Geschikt voor alle typen hoortoestellen, RIC, cochlear implant hardware, ruismaskeerders, INEAR monitors, oorstukjes en gehoorbescherming. Het UV-C licht zorgt voor hygiënische reiniging, waarna de toestellen gedroogd worden door middel van dubbel-circuit verwarming.