On demand beschikbaar: lezingen van de digitale EUHA voorjaarsconferentie

Na een succesvolle start van de Digitale EUHA Voorjaarsconferentie op 22 maart zijn alle presentaties, waaronder drieëntwintig deskundige lezingen, nu online beschikbaar tot het einde van mei voor iedereen die zich registreert. Het uitgebreide programma omvat thema’s zoals onderzoek & wetenschap, praktische toepassing, marketing & communicatie en vooruitstrevende onderwerpen. De presentaties en exclusieve video’s behandelen bijvoorbeeld actuele tools zoals Auracast, luidheid bij het passen van hoortoestellen, en cognitieve screenings. Andere onderwerpen zijn spraakverstaanbaarheid en luisterinspanning, evenals het concept van holistische hoorzorg. De lezingen worden gepresenteerd in het Duits en Engels, aangeboden op ‘Basis’ en ‘Gevorderd’ niveau.

 

Bij de openingsceremonie verwelkomden EUHA President Beate Gromke en EUHA Vice President Eva Keil-Becker de deelnemers. Gromke bedankte de sprekers en sponsors en vestigde de aandacht op de door hen verstrekte informatie. Eva Keil-Becker vatte samen: “Horen en begrijpen zijn de poort naar de wereld.” . Ze moedigde ook mensen aan om contact op te nemen met de sprekers om ideeën uit te wisselen.

Na de opening van de conferentie gaf Michael Kienzle een keynote lezing over generatie Z. Hij trad op als bemiddelaar tussen generaties en weerlegde vooroordelen tegen generatie Z. Hij benadrukte hun voordelen voor de industrie en gaf tips over hoe werkgevers aantrekkelijk kunnen worden voor deze generatie. Dit omvat het bieden van een prettige werksfeer, plezier op het werk, betekenisvolheid, en professionele feedback van de teamleider, evenals het bieden van mogelijkheden om binnen het bedrijf te ontwikkelen en te profiteren van flexibele werktijden of thuiswerken. Zijn advies: “Laat generatie Z zien hoe vervullend het beroep als audicien kan zijn”.

 

Tickets

Het ticket voor de Digitale EUHA Voorjaarsconferentie geeft automatisch toegang tot de lezingen die werden gepresenteerd op het EUHA Congres 2023 en nu on demand beschikbaar zijn in de EUHA Leerhub. Het kopen van een ticket loont dus twee keer!

Tickets zijn op elk moment beschikbaar tot het einde van mei via: www.euha.org/def-en

Tags: