Het belang van OPCI huiskamerbijeenkomsten voor CI-dragers

Voor mensen die een Cochleair Implantaat (CI) dragen of overwegen, kunnen OPCI huiskamerbijeenkomsten een waardevolle bron van informatie en ondersteuning zijn. Als hoorzorgprofessional kunt u uw klanten adviseren om deel te nemen aan deze informele bijeenkomsten, waar zij gelijkgestemden ontmoeten en kunnen profiteren van verschillende voordelen.

 

Waarom OPCI Huiskamerbijeenkomsten bijwonen?

1. Informatie en ervaringen delen: de bijeenkomsten bieden een platform om ervaringen te delen en vragen te stellen over het leven met een Cochleair Implantaat. Deelnemers kunnen leren van de ervaringen van andere CI-dragers en waardevolle tips en adviezen ontvangen.

2. Sociale interactie: het is een gelegenheid om andere mensen met een CI te ontmoeten, waardoor een ondersteunend netwerk kan ontstaan.

3. Op de hoogte blijven van ontwikkelingen: Informatiemateriaal van verschillende CI-leveranciers is beschikbaar, waardoor deelnemers op de hoogte kunnen blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technologieën op het gebied van cochleaire implantatie.

4. Gratis deelname: Het bijwonen van een OPCI huiskamerbijeenkomst is kosteloos, waardoor het voor iedereen toegankelijk is. Het is belangrijk te weten dat er maximaal acht deelnemers per bijeenkomst aanwezig kunnen zijn.

 

Raadpleeg onze digitale agenda op de Earline website voor de data en tijden van de bijeenkomsten. De bijeenkomsten zullen worden gehouden in verschillende locaties door heel Nederland, afhankelijk van het gastadres.

 

Aanmelden

Uw klanten kunnen zich aanmelden per e-mail: [email protected]. Na aanmelding ontvangen zij een bevestiging en verdere informatie. Aanmelding is gratis, maar om no-shows te voorkomen, hanteert OPCI een ‘statiegeldregeling’ van vijf euro. Dit bedrag wordt tijdens de bijeenkomst terugbetaald.

 

Over OPCI

OPCI (Onafhankelijk Platform Cochleaire Implantatie) is volledig onafhankelijk en niet gebonden aan CI-leveranciers of andere partijen. De gespreksleider van de huiskamerbijeenkomsten is een ervaren CI-drager met uitgebreide kennis van Cochleaire Implantatie.

Benut de mogelijkheid om uw klanten te informeren over deze waardevolle huiskamerbijeenkomsten, die zowel informatief als sociaal waardevol kunnen zijn voor degenen die een CI dragen of overwegen.

 

BEELD BRON: Image by Freepik