Op afstand vrijwel alle programmeermogelijkheden beschikbaar

STARKEY NEDERLAND

TeleHear is een synchrone tool voor het programmeren van zorg op afstand waarmee u moeiteloos verbinding kunt maken met uw klanten, waar deze zich ook ter wereld bevinden.

 

TeleHear is al beschikbaar vanaf ZN Categorie 2

Starkey ‘TeleHear’ Portal

Met ‘TeleHear’ maakt u moeiteloos verbinding met uw klanten, wáár ook ter wereld. TeleHear is een synchrone tool voor het programmeren van zorg op afstand waarmee u moeiteloos verbinding kunt maken met uw klanten, waar deze zich ook ter wereld bevinden. Om tegemoet te komen aan de behoeften van klanten die steeds vaker audiologische assistentie ‘op afstand’ vragen, is Starkey TeleHear onlangs volledig vernieuwd en werkt nu via een online Webportal.

Door het gebruik van deze portal, kan de audicien op elke pc inloggen waar Inspire op staat geïnstalleerd en heeft dan direct de mogelijkheid om de klant te helpen via remote programming, ongeacht of de klanten op die betreffende PC in het systeem staat. Dit biedt dus veel flexibiliteit en de mogelijkheid om waar je als audicien ook bent, de klanten op afstand te kunnen bedienen.

 

Op afstand vrijwel alle mogelijkheden beschikbaar

Waar u bij Livio AI producten al veel mogelijkheden heeft om op afstand wijzigingen te maken in de hoortoestellen van de klant, zijn bij Evolv AI nagenoeg álle mogelijkheden beschikbaar die u ook zou hebben wanneer de klant uw winkel fysiek zou bezoeken. (Zie download Telehear info onderaan).

TeleHear voegt nu de mogelijkheid toe om nog verdergaande individuele aanpassingen te maken, zoals het in- en uitschakelen van programma’s, het wijzigen van instellingen en de bediening van de toestellen. De basis van TeleHear wordt gevormd door een live videoverbinding met uw klant via de Thrive app.

In het portal is het eenvoudig zoeken op klant, audicien of hoortoestelserie:

Wanneer u een klant selecteert, krijgt u direct aanvullende informatie te zien zoals bijvoorbeeld serienummers, firmware versie van de hoortoestellen alsook de aangesloten hoortoestelluidspreker.

 

Samenwerking met AcouSoft

De afgelopen weken hebben AcouSoft en Starkey Benelux intensief samengewerkt om het TeleHear proces ook via AcouSoft gestroomlijnd te laten verlopen. De Starkey Inspire software, het TeleHear portal en AcouSoft zijn nu zo goed op elkaar afgestemd dat u het systeem in alle eenvoud – zoals het bedoeld is – kunt gebruiken. Werkt TeleHear nog niet direct met uw AcouSoft pakket? Geen probleem. Als u contact opneemt met AcouSoft, helpen zij om de NOAH Agent te updaten zodat u daarna meteen van TeleHear gebruik kunt maken.

 

Sessie starten

De sessie kan eenvoudig gestart worden door de klant te selecteren en vervolgens te klikken op “Start aanpassing”:

Zodra u hierop klikt, wordt de juiste sessie in NOAH geopend en krijgt de klant een pop-up op zijn smartphone dat de sessie is gestart is door u als audicien. Het enige wat de klant hoeft te doen is op deze pop-up te tikken en de verbinding wordt tot stand gebracht.

 

Oók in de ZN Database

Met Livio (AI) is het mogelijk om al vanaf ZN Categorie 2 hoortoestellen op afstand te programmeren.  Zolang u de inloggegevens heeft van het TeleHear dashboard, kunt u dit doen vanaf welke pc of laptop u maar wilt, ongeacht of de klantgegevens in dat betreffende systeem staan of niet. U hoeft overigens niet van tevoren na te denken of u uw klant ‘programmeren op afstand’ wilt aanbieden, dat kan namelijk ook altijd achteraf door uw klant een code te sturen waarmee TeleHear wordt geactiveerd.

Méér weten?

  • Download hier het TeleHear Protocol NL
  • Download hier de TeleHear Systeem Setup NL
  • Download hier de TeleHear Algemene Info (NIEUW!)

Op de website van Starkey Pro vindt u eveneens een uitgebreide toelichting + video (in het Engels).

 

Starkey Nederland
KIND HOREN B.V. | Distributeur voor de Benelux
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11

Accountmanagement Starkey Benelux
Jeroen Douw | [email protected] – Mobiel: +31 (0)6-220 620 70
Thom Boschloo | [email protected] | Mobiel: +31  (0)6-285 808 69
Robbert Dingenouts | [email protected] | Mobiel: +31 (0)6-183 542 27
Guillaume Lapere | [email protected] – 06-430 589 22

[email protected]
www.kindhoren.com
www.starkey.nl